Op zoek naar de beste xbox live sale

Door het ruime aanbod is de zoektocht naar de beste en voordeligste sale al een uitdaging op zich. Ga je voor de traditionele winkel of makkelijk online bij de eerste beste aanbieder die je tegen komt?

Microsoft of juist niet

Je hoeft voor de beste aanbieding en dus de beste koop beslist niet naar Microsoft zelf te gaan. De Xbox Live Gold is daar beperkt in de keuze mogelijkheden qua periode en de prijzen liggen hoger dan die van winkels en webshops.

Online fora

Er zijn diverse fora te vinden over Xbox Live Gold gerelateerde producten, zowel over games als over de mogelijkheden waar je de meest gunstige kaarten kunt kopen. Het loont de moeite om te lezen over ervaringen en aanbevelingen van anderen. De uiteindelijke keuze zul je zelf moeten maken het is niet aan iemand anders om te bepalen wat er het beste bij jouw wensen past.

Webshops

De beste Xbox Live prijzen en aanbiedingen vindt je online. De keuze varieert van 48 uurs kaarten tot kaarten voor de duur van 24 maanden. Prijzen variëren mee met de periode. Let ook goed op of er extra’s worden aangeboden. Zo zijn er soms acties waarbij de je naast de Xbox Live sale kaarten ook Microsoft bonuspunten krijgt die je dan weer kunt besteden voor het downloaden van add-ons, films en accessoires voor je avatar.

Door het grote aanbod van webshops is het belangrijk om te kijken of het een betrouwbare aanbieder is waar jij je aankoop wilt doen. De aanwezigheid van meerdere betaalmogelijkheden en internetkassa’s biedt wat meer vertrouwen dan de particuliere aanbieder op websites als bijvoorbeeld Marktplaats. Voorzichtigheid is geboden.

Kennismaken

Als je nieuw bent met de Xbox Live Gold kaarten dan is het wellicht een idee om eerst eens een maandkaart te kopen en als het je bevalt kun je na een maand een Live Gold kaart voor een langere periode nemen. Bedenkt goed of je er gebruik van zult maken of dat je na een tijdje gamen het toch niet zo leuk vindt. Juist omdat het aanbod zo breed is, is er voor iedereen een geschikte Xbox Live Gold kaart te vinden.