Gratis link plaatsen zonder backlink

Welke website eigenaar wil dat nou niet, een gratis link plaatsen? Jij toch ook? Je kunt op deze Artikel website een link plaatsen voor je bedrijf of website. Hoe werkt dit zal je misschien denken? Het enige dat je moet aanleveren is een uniek geschreven artikel of persbericht. Dit bericht kun je vervolgens zelf plaatsen op deze website.

Bij het bericht kun je geheel gratis twee links opnemen. Er zijn heel veel websites waarop je een link kunt aanmelden, maar vaak worden er kosten in rekening gebracht. Of er zitten verschillende addertjes onder het gratis, bijvoorbeeld dat uw link naar een paar weken blijft staan. Op onze website heeft u met deze praktijken niet te maken.

Een link plaatsen is ook echt gratis en daarnaast heel eenvoudig. Als u niet weet wat het voordeel is van een artikel en link op onze website dan raden wij u aan dit artikel volledig te lezen.

Wat heb je eraan als er een artikel met een link naar uw website op onze website staat? Heeft u ooit gehoord van de zoekmachine notering? Iedereen wil zoveel mogelijk bezoekers en misschien wel inkomsten ontvangen uit zijn/haar website. Het is daarom van belang om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te staan met je website.

Een 5e plek is beter dan een 54e plek natuurlijk. Maar hoe kunt je hoog komen? Er zijn veel zaken die belangrijk zijn, maar één van die zaken is het aantal links naar uw website op andere websites. Hoe meer links er op websites staan naar je website, des te hoger je notering zal worden.

Het voordeel van een link plaatsen op onze website is de prijs. Een link plaatsen kost namelijk helemaal niets. Je betaalt 0 euro voor het plaatsen van een artikel inclusief één of twee links. Er zijn verschillende websites die kosten in rekening brengen voor het feit dat jij je link erop zet. Wij snappen dat je geen zin hebt om hiervoor te betalen en daarom hebben wij besloten geen kosten in rekening te brengen.

Wil je ook een gratis link? Begin dan direct door je te registeren. Voordat je een link kunt plaatsen moet je eerst je eigen account aanmaken. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je link toevoegen aan je artikel. Je kunt zoveel artikelen plaatsen als je wilt. Bij deze artikelen kun je dus maximaal 2 links opnemen. Hoe meer artikelen met links je opneemt, des te meer de vindbaarheid van je website zal verbeteren. Misschien merk je niet binnen één dag een verschil, maar op de langere termijn zal een link aanmelden gratis zeker zijn vruchten afwerpen!