zorgtoeslag 2015

De zorgtoeslag 2015 is voor veel mensen de uitkomst voor het betalen van hun zorgverzekering. Terwijl deze voor sommige al lastig genoeg is ziet het er niet naar uit dat we volgend jaar een lastenverlichting kunnen verwachten.

Tijdens de begrotingsgesprekken van de zorgverzekering waar het als we diverse mediabronnen moeten geloven al afscheid gaan nemen van de hypotheekrente aftrek in eind 2015 en ook gaat het eigen risico 2015omhoog. Of dit gecompenseerd gaat worden met de zorgtoeslag is nog niet bekend, ook is niet bekend hoe ze dit gaan regelen met de minima.

De zorgtoeslag blijft voor vele een noodzaak voor het betalen van de zorgverzekering, laat staan als straks het eigen risico 400 euro gaat kosten en de zorgtoeslag niet verhoogd of gecompenseerd gaat worden, dan is de zorgverzekering straks alleen nog maar voor de rijken.

Zodra we meer nieuws hebben over de zorgtoeslag of die van de zorgtoeslag in 2013 dan houden wij u uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte, bezoek daarom

De zorgtoeslag in 2015 is inmiddels een veelbesproken onderwerp er gaan weer veel dingen veranderen in het huidige jaar dat gaat komen voor de zorgverzekeringen. Dit houdt onder anderen in dat u altijd erop achteruit gaat. Of u nou een minimum inkomen heeft, dan gaat u er geld op achteruit of als u boven de 37000 bruto verdiend dan gaat u meer betalen.

De zorgtoeslag is in Nederland in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat de mensen die aan een minimuminkomen zitten extra zorgtoeslag te geven zodat deze hun zorgverzekering zonder problemen kunnen betalen.