Wat is een prepaid creditcard precies?

Creditcard
Wanneer je op zoek bent naar een betaal middel waarmee je achteraf kunt betalen dan is een creditcard aanvragen een goed idee. Je betaalt hiermee dus ook achteraf en de creditcard aanbieder schiet het bedrag dan ook voor. Aan het einde van elke maand krijg je een overzicht te zien met alle betalingen die hebben plaats gevonden. Op het moment dat je de rekening direct betaalt aan het einde van de maand rekent de maatschappij verder gen rente kosten. Je kan dan ook over de hele wereld betalen met zo een kaart. Natuurlijk wel op de plekken waar een creditcard als betalingsmiddel en ook als borg word geaccepteerd. Wanneer je op tijd kan betalen is er niks aan de hand. Maar wanneer je ervoor kiest om te betalen in termijnen kan er een schuld ontstaan.

Een schuld

Wanneer je vergeten bent om te betalen of het even niet kan betalen is het belangrijk om rekening te houden met een rente percentage van 15 procent die je moet betalen over de lening. Dit is dan ook de hoogste rente vergoeding die jouw gerekend kan worden.

Tips wanneer je een creditcard wilt kopen

Wanneer je dan ook een creditcard wilt kopen is het dus belangrijk om rekening te houden met de verschillende verschillen tussen de verschillende creditcards. Zo is het altijd aan te raden om een visa mastercard of een mastercard creditcard te kiezen op het moment dat je graag over de hele wereld wilt betalen. Wanneer je een kaart hebt van een wat kleiner merken kan het best voorkomen dat je niet kan betalen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Een mastercard is dan ook meestal geen vervanging van je bank rekening. Een mastercard is dan ook zeer handig om naast je bank rekening te hebben van bijvoorbeeld abn amro. Je kunt dan voor de aanschaf van spullen bijvoorbeeld en voor vakantie je mastercard gebruiken. Ook kun je bij een prepaid creditcard geld vanaf je bank storten en terug storten naar je prepaid creditcard.