Studentenkorting in Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland kent het grootste aantal studenten van de gehele randstad. Omdat er zoveel studenten in Amsterdam wonen zijn de woningprijzen de afgelopen jaren enorm gestegen ten opzichte van de rest van de randstad. Omdat deze studenten toch het leven moeten kunnen blijven betalen en ook nog leuke avondjes uit willen beleven zijn er verschillende bedrijven die nu studentenkorting aanbieden. Een belangrijke site die studentenkorting aanbiedt is AmigoAmigo. Zij bieden studentenkorting gespecificeerd per stad waar Amsterdam de grootste van is.

De studentenkorting die men aanbiedt verschilt van dag tot dag en gaat over verschillende soorten deals zoals onbeperkt sushi, 10 yoga lessen of Ferrari rijden voor een sterk gereduceerd tarief. De kortingen worden samen met de ondernemers bepaald en zijn bedoeld voor studenten. Om er voor te zorgen dat alleen studenten op deze acties reageren wordt er soms om een studentenpas gevraagd. AmigoAmigo heeft door deze deals al meer dan anderhalf miljoen euro bespaard voor onze leden.

AmigoAmigo heeft meer dan 150.000 leden die dagelijks een mail ontvangen met daarin de aanbieding van die dag. Van deze 150.000 leden is meer dan de helft student in Amsterdam. Deze studenten hebben zich allemaal handmatig ingeschreven voor de nieuwsbrief die dagelijks verstuurd wordt. Onder onze leden verloten wij ook regelmatig leuke cadeau’s of krijgen ze shoptegoed wanneer ze een leuke reactie achter laten op facebook of op onze website. Hoewel onze focus ligt op de studenten van Amsterdam zijn wij wel snel aan het uitbreiden naar andere steden in Nederland zoals Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Mocht je dus de volgende keer een leuk dagje weg willen of lekker uiteten wilt gaan. Kijk dan eerst eens op onze website om te kijken of er bij jou in de buurt niet toevallig een lekkere maar ook vooral een voordelig restaurant in de buurt zit. Zo is het studentenleven voor iedereen een stuk betaalbaarder.