Software om mee te beleggen en te daytraden op de beurs

Software beleggen
Ben je op zoek naar software voor beleggen of daytraden? Dan is er keuze genoeg om te downloaden van het internet, maar hoe weet je dat deze software ook goede resultaten levert op je beleggersportefeuille of daytrading transacties? Het beste is natuurlijk als je de resultaten van deze software over enige jaren kan bekijken. Wat zijn de prestaties van deze beleggingssoftware de laatste paar jaar geweest, moet ik zelf alles uitdokteren om het programma goede rendementen op te laten leveren, of is dit allemaal al gedaan zodat je direct aan de slag kan…… Veel vragen en vaak is door de bomen het bos niet meer te zien om de juiste beurssoftware te vinden. Wij zetten een aantal populaire beleggingsprogramma’s op een rijtje voor u.

Beleggingssoftware 1

Met de AI beleggingssoftware van Beurstrading Nederland hoef je zelf niets in te stellen of uit te zoeken. Alle parameters zijn correct ingesteld en je kan direct aan de slag. Het is een trading systeem dat geweldige resultaten (rendement) geeft. Deze software voor beleggen (en daytraden) gebruikt artificial intelligence, Price Action en technische analyse om long of short te gaan op de beurs. Je kan het gebruiken om te handelen met futures, CFD’s, opties, turbo’s enz. Onderhoud en finetuning voor dit pakket wordt gedaan door Beurstrading Nederland. Dit pakket wordt gezien als de beste beleggingssoftware van dit ogenblik en heeft veel gebruikers. Deze software mailt je dagelijks op beursdagen alle benodigde info die je voor die dag nodig hebt om succesvol te handelen. (Voor Mac OS X en Windows).

Beurstrading.nl is een platform dat beleggers helpt om te handelen op de AEX-index met behulp van een uniek artificial intelligence (AI) Trading Systeem. Hier zijn enkele belangrijke punten over Beurstrading.nl:

  • AI Trading Systeem: Beurstrading Nederland heeft een AI Trading Systeem ontwikkeld dat ideaal is om mee te handelen en beleggen. Het systeem geeft koop- en verkoopsignalen die nodig zijn om succesvol te zijn op de beurs.
  • Instrumenten: Je kunt verschillende instrumenten gebruiken om te handelen op de AEX Index met dit AI-systeem, zoals turbo’s, futures, CFD’s, ETF’s en opties.
  • Resultaten: De resultaten van de trades van 2023 tot nu toe tonen een winst van €21.064,00, wat een rendement van 140,43% vertegenwoordigt op een startportefeuille van €15.000,00.
  • Voordelen: Het systeem leert van de markt en past zich aan veranderende omstandigheden aan. Het geeft duidelijke en objectieve koop- en verkoopsignalen. Het systeem heeft verschillende Awards ontvangen, wat aantoont dat het een betrouwbare en winstgevende strategie is.
  • Gebruik: Je ontvangt de signalen via e-mail en voert ze zelf uit bij je eigen bank/broker. Het systeem is tijdbesparend, je hoeft niet de hele dag naar de beurs te kijken of te wachten op het juiste moment om in of uit te stappen.

Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel AI kan helpen bij het nemen van handelsbeslissingen, het nog steeds belangrijk is om je eigen onderzoek te doen en te begrijpen hoe de markt werkt. Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn en alleen te investeren wat je bereid bent te verliezen. Het kan ook nuttig zijn om een financieel adviseur te raadplegen voordat je begint met handelen of beleggen op de beurs.

Meer informatie vind je op de website van Beurstrading (klik hier).

Beleggingssoftware 2

De beleggingssoftware van Sinus is speciaal voor Opties en aandelen en combinaties hiervan. Met dit programma kan je de actuele koersen volgen van de beurzen en de inhoud plaatsen op je scherm zoals je dat zelf wilt. Heel eenvoudig de grootste stijgers en dalers bekijken en daarop inspelen. Voor opties worden alle gegevens automatisch berekend zodat je nooit te duur koopt of te goedkoop verkoopt. Bij deze software moet je wel alles zelf instellen (de parameters) en zelf uitvinden wat de beste resultaten zal opleveren aan jou. (Alleen voor Windows).
Meer informatie vind je op de website van Sinus (klik hier).

Beleggingssoftware 3

Het softwarepakket Wall Street Professional is één van de bekendste pakketten voor beleggers en daytraders waar service bovenaan staat. Wall Street Professional heeft een tal van geavanceerde beleggingstools die heel eenvoudig zijn te gebruiken voor iedere belegger. Het is een beursinformatiesysteem voor koersinformatie, technische analyse en portefeuillebeheer. Door middel van optimalisatie moet je wel alles zelf instellen om de correcte parameters voor jou handelswijze te krijgen. Kom je ergens niet uit? dan is er de helpdesk die je kan helpen. Een servicecontract is een optie die wij aanraden bij dit beursprogramma. (Alleen voor Windows).
Meer informatie vind je op de website van Keyword (klik hier).