Price Action Trading Systeem voor de AEX, DAX en de Eurostoxx 50

Een price action trading systeem voor de belangrijkste indices en valutaparen zoals bijvoorbeeld de AEX DAX of EURUSD is moeilijk te vinden. Het Nederlandse bedrijf Beurstrading Nederland heeft dit echter al in 2001 op de markt gebracht. Het Beurstrading AEX systeem handelt op basis van price action, technische analyse en trend analyse.

Price action

Het gedeelte “Price Action” is heel interessant in dit trading systeem. Zo kan dit systeem draaien van koop naar verkoop terwijl een gewone oscillator nog lang geen nieuw signaal zou afgeven. De resultaten van een dergelijk systeem zijn over het algemeen beter dan een “normaal” systeem om mee te handelen op de beurs. Het geheim zit natuurlijk in de candlesticks die altijd de nieuwswaarde en de hype en angst waarde aangeven.

Dit trading systeem is te gebruiken via twee websites. De eerste website is Beurstrading.nl waar je ook alle resultaten kan bekijken van het systeem sinds 2001. De tweede website is Today’s Brokers waar de beste trading systemen van Nederland zijn ondergebracht. En waar je kan kiezen op bijvoorbeeld de systemen met de beste rendementen.