Laat u helpen bij het doen van belasting aangifte

Belasting aangifte
Belasting aangifte is iets dat er vaak tussendoor schiet. Dat is begrijpelijk, want als ondernemer heeft u namelijk veel aan uw hoofd. Daarnaast is belasting aangiften een ingewikkelde klus als u daar niet zoveel vanaf weet. Toch is belasting aangiften wel belangrijk. Het moet dus goed en zorgvuldig gebeuren. Het is iedereen aan te raden om belasting aangiften uit te besteden. Dat scheelt u allereerst een hoop stress en u weet dat het zorgvuldig zal gebeuren. In dit artikel kunt u meer lezen over een bedrijf die u helpt bij het doen van belasting aangiften, maar daarnaast ook kan helpen op andere gebieden.

Soorten belasting aangifte voor ondernemers

Er zijn een aantal soorten belasting aangifte voor ondernemers, welke hieronder opgesomd zullen worden:

  • Inkomstenbelasting: Deze belasting aangifte wordt in samenhang met de jaarrekening opgesteld. Er zal worden gekeken naar alle fiscale mogelijkheden en of deze mogelijkheden benut zijn. Vervolgens zal de belasting aangifte inkomstenbelasting elektronisch worden verzonden. Hierbij is het wel van belang dat u als ondernemer diegene hiervoor machtigt.
  • Omzetbelasting: Ook kan de omzetbelasting worden geregeld. Dit wordt gedaan op basis van de administratie. Alle informatie wordt zorgvuldig gecontroleerd, zodat eventuele fouten worden ontdekt. Als dat is gebeurd wordt de verzending hiervan voor u geregeld.
  • Vennootschapsbelasting: Voor de vennootschapsbelasting is de jaarrekening de basis. Wat hierbij belangrijk is, is dat eventuele verliezen uit voorgaande jaren verrekend worden. Voor de verzending hiervan is het net als de inkomstenbelasting van belang dat zij hiervoor gemachtigd zijn.

Belasting aangifte laten verzorgen door de Bruijn & Partners. Bij de Bruijn & Partners kunt u terecht voor uw belasting aangiften als particulier en als ondernemer. Zij hebben ervaring met allerlei ondernemersvormen en met het invullen van verschillende belasting aangiften. Van verenigingen tot commanditaire vennootschappen, iedereen kan bij de Bruijn & Partners terecht. Schroom niet en neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt. De Bruijn & Partners helpt u graag.