Investeren in Ski Appartementen in Oostenrijk

Silva Peak Residences nu beschikbaar voor investeerders in Galtür (Ischgl) De mogelijkheid tot bouwen in het gebied rond Ischgl is zeer beperkt. Maar Venture Plus AG en Kristall Spaces hebben toestemming gekregen voor de realisatie van een nieuwbouwproject. Van luxe vakantie skiwoningen speciaal voor de verkoop in het pittoreske dorpje Galtür. Dit prachtige Oostenrijkse dorp ligt op tien minuten afstand van Ischgl. Wat u de perfecte mogelijkheid biedt om te investeren in ski onroerend goed in één van Oostenrijks populairste skigebieden.

Investeren in Galtür

Op slechts 10 minuten ten zuidwesten van Ischgl en tegen de grens van Tirol en Voralberg ligt het sfeervolle dorpje Galtür. Ernest Hemmingway beschreef het ooit als een Alpenidylle. En ook als een goede selectie aan hellingen en voldoende bars en restaurants. Voor het geval u nog meer keuze wilt hebben rijdt er een gratis bus naar Ischgl of Voralberg. Die bekend staan om hun pistes en uitgaansleven. De pistes van Galtür zijn voor de gemiddelde skiër. Maar twee van de meest uitdagende zwarte pistes van Oostenrijk liggen binnen handbereik. Ook zomers is er voldoende te bleven in het gebied.

Silva Peak Residences

Op de plaats waar nu nog het Marangun hotel staat, zal in april begonnen worden met de bouw van de Silva Peak Residences. Rond Kerstmis 2015 word het opgeleverd.. De locatie is gelegen in het hart van het plaatsje en is uiterst gezinsvriendelijk. De appartementen zullen 2 of 3 kamers hebben. Met de mogelijkheid om 2 personen extra te laten overnachten op Joka slaapbanken in de woonkamer. U zult op hoogwaardige Oostenrijkse meubels kunnen genieten van een onbeperkt uitzicht door de van vloer tot plafond lopende driedubbel glazen ramen. De Zwitserse parketvloer zal voorzien zijn van volledige vloerverwarming en alle apparaten zijn van topmerken. Ieder appartement is voorzien van een groot balkon, een ski kamer, sauna en stoombad en tevens een parkeerplaats.

De prijzen variëren van €323.378 voor een 2-kamer begane grond appartement tot €658.614 voor een ruim 3-kamer penthouse appartement.

Een geweldige investeringsmogelijkheid

Kansen om te investeren in Oostenrijks onroerend goed in de skigebied komen heel vaak voor, zeker niet in dit soort toplocaties. Bovendien, de vraag naar vakantiewoningen is hoog en het lijkt niet te verwachten dat deze zal stoppen met stijgen in de nabije toekomst. Hierbij komt dat de Oostenrijkse overheid positief staat tegenover buitenlandse investeringen. Zij stimuleren dit ook, bijvoorbeeld door belastingteruggave. De appartement zullen ter plaatse worden beheerd door de familie Türtscher. Die meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het beheren van hotels en pensions heeft. Zij zullen naast het onderhoud van de appartementen ook zorg dragen voor de marketing en verhuur. Het enige dat u doet is het genieten van de inkomsten en de waardestijging.

U kunt een appartement reserveren door het storten van een aanbetaling. Maar verscheidene zijn reeds vergeven en de rest zal snel volgen. Lees de details voor een fantastische investeringsmogelijkheid. Kortom, investeren door huis kopen in Oostenrijk is een slimme beslissing!