Geen papierwerk meer als ondernemer!

Loonadministratie
Wat is nu het ergste van uw onderneming? De meeste mensen vinden dat het papierwerk. Dat is wel het eerste dat zij kwijt zouden willen. Het kost veel kostbare tijd en het is gewoonweg een vervelende klus waar u tegen opziet. Heel begrijpelijk. Waarom kiest u dan niet voor uitbesteden van loonadministratie? Dat scheelt al een hele hoop werk en u hoeft dan nooit meer een zaterdag uit te trekken voor de loonadministratie. In dit artikel kunt u meer lezen over uitbesteden loonadministratie, zoals de voordelen hiervan en door wie u dit dan zou kunnen laten doen.

Voor- en nadelen van uitbesteden loonadministratie

Voordat u gaat beginnen aan uitbesteden loonadministratie is het natuurlijk van belang om de voor- en nadelen op een rij te zetten. Waarom zou u het wel doen en waarom niet. Wij hebben dit al voor u gedaan. Allereerst de voordelen van uitbesteden loonadministratie op een rij:

  • Het uitbesteden van loonadministratie scheelt u erg veel tijd. Het enige wat u namelijk nog maar hoeft te doen is de personeelsmutaties en de urenstaten bijhouden. Deze kostbare tijd kunt u natuurlijk veel beter steken in andere zaken die om aandacht vragen;
  • Bij de loonadministratie komen allerlei regels kijken. Het vervelende is dat deze regels regelmatig veranderen waardoor u zich steeds moet verdiepen in de materie, welke ook nog eens erg complex is. Door uitbesteden loonadministratie hoeft u zich niet meer te verdiepen in regels en materie.

Eigenlijk is het enige nadeel dat u het los moet laten. Wanneer u het lastig vindt om uw handen ergens vanaf te houden en dingen te delegeren, kan het uitbesteden loonadministratie voor u een last zijn.

Loonadministratie uitbesteden aan De Bruijn en Partners

De Bruijn en Partners kan u helpen bij allerlei papierwerk zoals: het vaardigen van loonspecificaties, het verzorgen van loonaangiften, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het maken van proforma loonberekeningen, het maken van loonkostencalculaties, het bieden van begeleiding bij looncontroles, het maken van jaaropgaven of het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Zij hebben hier al jarenlang ervaring mee, dus neem gerust vrijblijvend contact op voor vragen of een afspraak.