Gas, water en licht regelen voor mijn nieuwe huis

Verhuizen? Zet uw energiezaken op een rijtje

Een verhuizing naar een nieuwe woning is een uitstekend moment om uw energie zaken eens op een rijtje te zetten. Hoe is uw gas, water en licht momenteel geregeld? En hoe zou u dit graag willen zien in uw nieuwe huis? Een goede eerste stap is het vergelijken van energiecontracten. EasySwitch.nl helpt u bij het maken van een snelle vergelijking. Bovendien vindt u hier meer informatie over alle leveranciers van bijvoorbeeld water.

Vergelijken loont

Uw energiecontracten vergelijken met alle mogelijkheden op de markt is misschien niet de leukste klus, maar EasySwitch.nl neemt u het werk uit handen. U vergelijkt razensnel alle energieleveranciers die contracten aanbieden welke voor uw situatie relevant zijn. Ook vindt u meer achtergrond informatie over de verschillende leveranciers. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. In de meeste gevallen loont dit absoluut de moeite. U kunt honderden euro’s per jaar besparen door de meest gunstige energieleverancier te selecteren.

Bespaar meer dan €100 in 5 minuten

Het vergelijken van energieleveranciers is niet het enige waar EasySwitch.nl u bij kan helpen. Wanneer u het voordeligste contract heeft gevonden, zorgt EasySwitch.nl ervoor dat u binnen 5 minuten over kunt stappen. En dat alles volledig gratis! Zo begint u direct met profiteren van een goedkoper energiecontract.

Wat u nog meer kunt doen om te besparen op de energierekening

Het vergelijken van energieprijzen op EasySwitch.nl, met name voor gas en electra, kan dusdanig veel euro’s opleveren dat u dit jaarlijks zou moeten doen. De meeste contracten worden bovendien voor een periode van een jaar afgesloten, zodat u na een jaar ook vrij bent om over te stappen. Dankzij EasySwitch.nl is het eenvoudig om elk jaar de vergelijking te maken en mogelijk over te stappen. Daarnaast kunt u uw energierekening verlagen door minder energie te verbruiken, zonder dat uw levensstandaard erop achteruit hoeft te gaan. Een waterbesparende douchekop werkt net zo effectief als een normale, maar bespaart aanzienlijk. Met goede isolatie in uw woning hoeft u vele malen minder kosten te maken aan stoken. En met wassen op 10 graden lager dan u gewend bent bespaart u ook tientallen euro’s per jaar.