Beurstrading Nederland nader bekeken

Beurstrading Nederland review automatisch handelen
Beurstrading Nederland biedt het systeem Beurstrading AEX aan, waarmee een rendement is behaald in 2014 van ruim 300%. Ter vergelijking, het resultaat van de AEX in dat jaar was 5,2%. Het systeem van Beurstrading.nl is een bewezen concept, dat al meer dan tien jaar bestaat. Sinds 2008 kan iedereen meedoen, en de koop en verkoopsignalen gebruiken van dit trading systeem. Reden voor ons om dit systeem nader te bekijken.

Wat is indexbeleggen met een trading systeem

Om het systeem van Beurstrading Nederland te kunnen begrijpen, is enige basiskennis nodig van beleggen en daytrading. Een normale beleggingsstrategie is “buy and hold”. Hierbij koopt u beleggingen aan, met het doel voor meerdere jaren in u bezit te houden en zo vermogen op te bouwen. Het koersverloop op korte termijn is niet relevant, omdat de beleggingen toch voorlopig niet verkocht worden. Daytrading werkt exact tegenovergesteld. Bij daytrading wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van koersschommelingen.

Hoe groter de schommelingen zijn, hoe groter het potentiële rendement. Bij daytrading wordt er in afgeleide producten, zoals opties, turbo’s en futures gehandeld. Deze producten hebben een zogenaamde hefboomwerking. Stijgt een aandeel 1%, dan is de stijging bij een afgeleid product tot tweehonderd keer hoger. Daarnaast kan er niet alleen winst gemaakt worden bij een stijgende beurs, maar ook bij een dalende beurs door ‘short te gaan’ op de onderliggende waarde, zoals bijvoorbeeld een aandeel of future (FTI).

Daytrading wordt meestal gedaan op basis van technische analyse. Beleggen met dit trading systeem werkt middels het daytrading concept, maar dan volledig via een algoritme. De analyse van de koers en de markt is geautomatiseerd. En op basis van bepaalde signalen wordt er ingespeeld op een te verwachte daling of stijging van de koers. Als belegger hoeft u zich dus niet te verdiepen in koersen of producten, want dit wordt voor u gedaan op basis van een systeem, waar de kennis van een of meerdere experts in is verwerkt.

Hoe werkt het systeem van Beurstrading Nederland

Beurstrading.nl is een bedrijf dat systemen ontwikkeld om via een algoritme te beleggen. Op dit moment biedt Beurstrading.nl een AEX systeem aan waarmee u heel simpel kunt beleggen. Het Beurstrading AEX Trading Systeem. Dit systeem kan via elke broker gebruikt worden. De focus van dit systeem ligt op de Nederlandse beurs, in het bijzonder de AEX. De analyse van de AEX gebeurt op basis van trend analyse, technische analyse en price action. Middels de signalen die uit deze analyse worden verkregen, samen met de bewegelijkheid van de beurs van de afgelopen periode, worden de beste aan- en verkoopmomenten bepaald. Om het maximale rendement te behalen wordt gehandeld in futures. Maar je kan dit systeem natuurlijk ook gebruiken om te handelen met turbo’s, opties of CFD’s.

U kunt op een makkelijke manier gebruik maken van het systeem van beurstrading.nl. 

Het AI Trading Systeem van Beurstrading.nl werkt als volgt:

  1. Analyse van de AEX Index: Het systeem analyseert elke dag de koers van de AEX Index. Het maakt gebruik van technische analyse, trendanalyse en price action om de richting en de kracht van de markt te bepalen.
  2. Zoeken naar patronen: Het systeem zoekt naar patronen en relaties die wijzen op een stijging of een daling van de koers. Het systeem leert voortdurend van de markt en past zich aan aan veranderende omstandigheden.
  3. Genereren van signalen: Het systeem geeft een signaal om te kopen of te verkopen, afhankelijk van de richting van de trend. Het systeem werkt met dagkoersen en niet met uurkoersen of minuutkoersen. Dit betekent dat het systeem elke beursdag berekent of de huidige positie long of short hoort te zijn, gebaseerd op de slotkoers.
  4. Verzenden van signalen: Het systeem verzendt dagelijks op beursdagen rond het middaguur alle informatie naar de abonnees, om rond sluiting van de beurs wel of niet de positie te draaien.
  5. Uitvoeren van signalen: Je ontvangt de signalen via e-mail en je voert ze zelf uit bij je eigen bank/broker. Je kunt kiezen welk instrument je wilt gebruiken om te handelen op de AEX Index, zoals turbo’s, futures, CFD’s, ETF’s of opties.

Het AI Trading Systeem is ontworpen om minder ruis en stress te veroorzaken door te werken met dagkoersen in plaats van uurkoersen of minuutkoersen. Dit bespaart ook kosten en risico’s die verbonden zijn aan frequent handelen.

Wat zijn de resultaten en kosten

Today’s Broker heeft het systeem Beurstrading AEX van beurstrading.nl uitgeroepen tot “Trading systeem van het jaar”. Dit is niet voor niets, het rendement op jaarbasis was namelijk 302,04%! Deze positieve trend heeft doorgezet in de jaren daarna. Beurstrading Nederland is gestart in 2001 en sindsdien zijn de rendementen bijzonder goed. Geld verdienen op de beurs is met dit systeem voor iedereen mogelijk.

Een complex geautomatiseerd systeem als deze is niet gratis. Er zijn twee soorten kosten waar u rekening mee moet houden, namelijk de abonnementskosten op het systeem en de transactiekosten. De kosten voor het abonnement zijn per maand. U dient rekening te houden met ongeveer 2 transacties per maand. Maar dit kan erg wisselen wanneer de schommelingen op de beurs elkaar sneller opvolgen. In alle genoemde rendementen zijn de transactiekosten meegenomen.

Hoe kunt u gebruik maken van het systeem van Beurstrading NL

U kunt zich via de website van Beurstrading.nl aanmelden voor de dagelijkse koop en verkoopsignalen per E-mail. En vervolgens kunt u direct starten met het systeem.

Onze conclusie

Bij zulke prachtige rendementen is het altijd goed om kritisch te kijken naar het totaalbeeld. Vooral omdat er vele gouden bergen op internet beloofd worden. In het geval van Beurstrading.nl van Beurstrading Nederland zijn er een aantal sterke punten. Het belangrijkste punt is de betrouwbaarheid van de aanbieder. Over Beurstrading.nl is bekend dat het systeem een ‘keurmerk’ heeft en ook gebruikt kan worden via TradersOnly brokers. Dit is een van de grootste brokers van Nederland, ze staan goed bekend en hebben een prima klantenservice die de vragen met betrekking tot dit systeem kunnen beantwoorden.

De kosten van het systeem Beurstrading Nederland zijn transparant en maandlasten zijn vergelijkbaar met de concurrenten. In de meeste gevallen zijn alternatieve aanbieders zelfs een stuk duurder. Door het hoge rendement van Beurstrading Nederland zijn de kosten te verantwoorden. En blijft er na aftrek van de maandlasten nog steeds een resultaat over waar menig beleggingsspecialist jaloers op is. Het grootste nadeel is het neerwaartse risico, wat op kan lopen tot tientallen procenten. Maar dit geldt voor eigenlijk alle beleggingsstrategieën waarbij het winstpotentieel hoog is. Erg prettig is dat de informatievoorziening en de broker Nederlandstalig is. Beurstrading Nederland is eenvoudig te activeren, en als het risico bij u past, is dit een uitstekende keuze om zonder kennis van beleggen een zeer hoog rendement te behalen.