De vijf beste beleggingssystemen van Nederland

Beste beleggingssystemen van Nederland
Een hoog rendement met beleggen door middel van de vijf beste beleggingssystemen is voor iedere belegger of daytrader mogelijk. Je kan het risico spreiden door deze beleggingssystemen alle vijf te gebruiken of meer risico nemen door één systeem te volgen. Starten met een beleggingssysteem is heel eenvoudig: open een “gratis” rekening bij TradersOnly, kies een systeem dat automatisch handelt op jou beleggersrekening, activeer dit systeem in jou portefeuille, klaar! Je kan binnen enkele dagen al actief zijn met deze automatische beleggingssystemen voor beleggen en traden op de beurs. Hieronder de vijf beste systemen van dit ogenblik.

Beleggingssysteem nummer 1: Beurstrading AEX ( van Beurstrading Nederland )

Uitgeroepen door Today’s Beheer tot het Beste Beleggingssysteem van het jaar, met geweldige jaarrendementen!

Dit trading systeem heeft een prachtig track-record waardoor je goed kan kijken naar het gemiddelde jaarrendement. Het is ontwikkeld door Beurstrading Nederland en gebruikt Price Action, Trend analyse en Technische analyse om verkoop en koopsignalen te genereren. Het is op het ogenblik het populairste beleggingssysteem voor beleggen en daytraden op dit moment.
Ga naar Beurstrading Nederland >>>

Beleggingssysteem nummer 2: Beurstips AEX ( van Beurstips )

Beleggingssysteem nummer 2 is Beurstips AEX met ook een prachtig rendement! Dit systeem analyseert dagelijks de koersen van de AEX Index en maakt op basis van bepaalde berekeningen zijn conclusies waardoor stijgende en dalende koersen gebruikt kunnen worden om hoge rendementen te maken. Dit systeem is ook al enige jaren actief zodat een ieder een goed inzicht kan krijgen in de resultaten.
Ga naar Beurstips >>>

Beleggingssysteem nummer 3: TradingVision ( van Tradingvision )

Het trading systeem van TradingVision is nieuw in de beleggerswereld en is nog maar een paar maanden actief. Hierdoor is het (helaas) niet mogelijk om de resultaten over meerdere jaren te bekijken, iets wat wij erg belangrijk vinden! Toch heeft dit systeem de aandacht op zich weten te vestigen door in een paar maanden tijd een hoog rendement te halen op de beurs. Het beleggingssysteem handelt met futures op de AEX index en posities worden gemiddeld 1 tot 2 weken aangehouden. De volatiliteit speelt ook een grote rol in dit handelssysteem.
Ga naar TradingVision >>>

Beleggingssysteem nummer 4: Balitrader AEX Systeem ( van Balitrader )

Beleggingssysteem nummer vier is (ook) een oude rot in het vak. Het systeem is van een ontwikkelaar die eerst als optiehandelaar en daarna als adviseur en speculant op de beurs werkte. Balitrader is een populair trading systeem dat cyclus analyse en beursgeometrie gebruikt om aan en verkoop signalen te genereren. In 2011 heeft deze trader de Royal Bank of Scotland-IEX beurscompetitie gewonnen waardoor veel beleggers interesse kregen in de handelsstrategie van deze beursadviseur.

Beleggingssysteem nummer 5: Futures4All.AEX ( van Futures4All )

Nummer vijf in deze reeks van beste beleggingssystemen is Futures4All dat ook op de AEX handelt met futures. Het is een trendvolgend systeem en gebruikt korte termijn en lange termijn strategie om aan en verkopen te genereren. Ook gebruikt het een stop loss en een take profit om meer zekerheid te behalen tijdens het handelen op de beurs. Dit computer beleggingssysteem is geschikt voor de particuliere en zakelijke belegger.