Geld beleggen zonder risico is mogelijk?

Geld beleggen zonder risico is natuurlijk niet mogelijk! Des te meer risico des te hoger de beloning. Dat is nu eenmaal hoe het werkt. Je kan natuurlijk wel geld beleggen met weinig risico en toch een goed rendement maken. Geld en beleggen gaan hand in hand samen en de grote vraag is dan natuurlijk: waarin geld beleggen als je weinig risico wilt lopen en met hoeveel geld moet je beginnen om op de juiste manier te beleggen.

Bedenk eerst met welk bedrag (startkapitaal) je wilt beleggen en welk rendement je hierop wilt behalen. Kies daarna de methode hoe je het beleggen aan wilt pakken. Een goed voorbeeld om te beleggen met weinig risico vind je op de website van Beurstrading NL waar al jaren lang goede rendementen worden behaald met niet te veel startkapitaal.

Risico op de beurs

Automatisch beleggen door de beste beleggers gewoon te volgen is eigenlijk de juiste manier om het aan te pakken. Geld beleggen zonder gevaar is zoals al besproken nooit mogelijk, maar je verlies klein maken en je winst zo groot mogelijk maken is wel een mogelijkheid. Wil je nog meer voorbeelden hiervan? Kijk dan ook op Bux, waar je direct een beleggersrekening kan openen en meteen kan beginnen met beleggen op de beste manier!

Er is een eenvoudige regel die je altijd moet toepassen op je beleggers strategie. Namelijk des te hoger je startkapitaal is, des te lager je het gevaar maakt bij het beleggen. Start dus altijd met een kapitaal dat geadviseerd word en zelfs liever wat meer.