Beleggen met weinig geld op de beurs

Beleggen met weinig geld
Beleggen met weinig geld
op de beurs op de beurs is tegenwoordig makkelijker dan vroeger. Jaren geleden had je veel geld nodig om te handelen op de beurs, bijvoorbeeld op de AEX Index, de DAX, of handelen op valuta zoals de EUR/USD. Tegenwoordig is de technologie zo snel gegaan zodat je met weinig geld kan beleggen of traden op de beurs. Het toverwoord is hefboomproducten zoals CFD’s Opties Turbo’s Speeders en ga zo maar even door.

Beleggen met hoog rendement

Met weinig geld beleggen en toch een hoog rendement halen op je geld kan zelfs in zeer korte tijd. Je koopt bijvoorbeeld een AEX optie ter waarde van 100 euro als je denkt dat de AEX Index de komende maand flink omhoog of omlaag gaat. Als je dan de juiste richting voorspelt hebt kan het zomaar gebeuren dat je deze optie voor 1000 euro kan verkopen! Dat is een hoog rendement op je belegging! Het mooie is hiervan dat je nu kosteloos dezelfde truc 9 maal kan herhalen. Dit is een voorbeeld van beleggen met een kleine beurs.

Beleggen met een trading systeem

Als je met weinig geld wil gaan beleggen is dit een goede beurstip voor je: Gebruik een trading systeem! Op deze manier hoef je niet te gokken wat de beurs gaat doen, maar creëer je de beste kansen om met beste waarschijnlijkheid de richting van de koers te voorspellen. Grote institutionele  beleggers gebruiken al jaren trading systemen om te handelen op de beurs, en met goed resultaat. Voor de kleinere particuliere belegger zijn deze trading systemen nu ook beschikbaar. De beste trading systemen van Nederland voor bijvoorbeeld de AEX zijn ondergebracht op beleggers platformen. Neem daar een kijkje!

Starten met weinig geld en een systeem

Wil je beginnen met beleggen? Hier een voorbeeld om op een goede manier te starten. Voor het trading systeem ga je naar Beurstrading.nl waar ze een heel goed trading systeem voor de AEX hebben. Je kan een abonnement nemen waarbij je koop en verkoopsignalen krijgt voor de AEX index via sms en email. Zodra je een koop of verkoopsignaal krijgt koop je een optie van rond de 100 euro. Zodra je een nieuw signaal krijgt verkoop je de optie en draai je mee met het handelssysteem. Dit is één van de vele voorbeelden hoe je met weinig geld kan beleggen, veel succes!