Beleggen met hoog rendement op de AEX Index

Beleggen met hoog rendement
Beleggen met hoog rendement is tegenwoordig een stuk makkelijker dan vroeger. Alles is geautomatiseerd, ook de handelssystemen waarmee de ”grote jongens” jaar in jaar uit geld mee verdienen. De computer is sneller geworden en de programma’s slimmer. Vroeger was dit alleen voor de grote institutionele beleggers weggelegd, maar nu kan ook de particulier hier van profiteren. Als je goed nadenkt gaat het eigenlijk maar om één belangrijk gegeven, een goed trading systeem dat structureel over meerdere jaren heen positieve resultaten kan genereren waardoor een gemiddeld positief jaarresultaat tot stand komt in je portefeuille.

Dit klinkt natuurlijk makkelijker dan het is, want zo’n trading systeem moet je natuurlijk wel kunnen vinden. Iedereen kan je vertellen dat ze het ultieme systeem hebben om te handelen op de beurs, maar je hebt wel degelijke bewijzen nodig dat er over meerdere jaren positieve resultaten zijn behaald. Vraag daarom altijd naar een trackrecord over meerdere jaren van de portefeuille waar dit systeem op handelt. Nogmaals, vroeger konden alleen de grote jongens hier gebruik van maken, maar nu ook de particuliere belegger, dus profiteer hiervan!

Zelf beleggen met hoog rendement

Waarom zou iemand tegenwoordig nog zelf beleggen? Je hebt toch banken en vermogensbeheerders? Het antwoord is simpel, het is leuk en leerzaam om zelf te beleggen of de banken en vermogensbeheerders zijn gewoon te duur. Je kan in deze tijd overal een gratis rekening openen en starten met beleggen/traden. Voorbeelden hiervan zijn Today’s Groep, Alex, Binck, Lynx, en ga zo nog maar even door. Elke broker heeft zijn eigen voordelen. Als je gaat beginnen met beleggen verwachten deze brokers natuurlijk wel dat je enig verstand hebt om je portefeuille te beheren en dat je de risico’s van beleggen weet. Als dit allemaal een beetje te ingewikkeld voor je is kan je denken over ”Autotraden”. Meer hierover verder in dit artikel.

Autotraden

Autotraden is de moderne manier van beleggen en/of traden op de beurs. Je laat namelijk de experts handelen voor je op jou portefeuille. Je bent natuurlijk niet de enige waarvoor deze beursexperts handelen, maar ze hebben veel zogenaamde ”volgers”. Als er bij jou op je beleggersportefeuille een transactie wordt gedaan dan gebeurd dit ook op alle andere portefeuilles die deze expert volgen. De eerste en grootste die deze manier van beleggen introduceerde bij het grote publiek was Today’s Groep. Dit is nu te vinden via Google.

Hier vind je zogenaamde trading systemen van verschillende experts die ieder hun eigen kwaliteiten hebben. Vooral de systemen die automatisch handelen op de AEX Index laten prachtige resultaten zien van soms wel meer dan 100% rendement op je portefeuille. Het is makkelijk om te starten met autotraden. Je opent een rekening om mee te kunnen handelen, je kiest een systeem uit, en je kan beginnen. Het voordeel is dat je niet meer de hele dag achter je computer hoeft te zitten, en autotraden is erg goedkoop. Dit is een ideale oplossing voor de belegger van nu!

Handelssystemen

Een handelssysteem (automatisch) om te beleggen heb je in verschillende soorten en ”maten”. Zo heb je een handelssysteem voor de Nederlandse AEX Index, voor de Duitse Dax, maar ook voor valuta zoals de EUR/USD of de USD/JPY. Zoals eerder uitgelegd is het belangrijk een trading systeem te vinden dat een goed gemiddeld rendement heeft over meerdere jaren. Dus stap nooit in met een systeem dat net een paar maanden opgestart is! Ook gaat de voorkeur uit naar systemen die automatisch handelen op de AEX Index met futures (FTI). Er is tegenwoordig volop keuze, en het is aan te raden om ze te bekijken via Google.

Beurstrading NL

Gespecialiseerd in een AEX Handelssysteem is Beurstrading.nl. Zij hebben een trading systeem ontwikkeld dat sinds 2001 een goed gemiddeld rendement maakt met beleggen. (Het Beurstrading AEX Systeem) Het systeem handelt automatisch voor je en de kosten zijn erg laag vergeleken bij andere systemen. Veel particuliere beleggers gebruiken dit systeem om zelf te handelen op de beurs. Zij ontvangen sms en email koop en verkoop signalen en voeren de transacties zelf uit. Het is natuurlijk een keuze aan jezelf of je zelf wilt handelen of dat je dit automatisch uit laat voeren op je beleggersportefeuille.