Autotraden op de financiele beurs

Autotraden is erg populair in Nederland de laatste jaren. Autotrading is niets anders dan automatisch handelen op de beurs door middel van een systeem dat een andere beursexpert volgt. Met andere woorden: wat die beursexpert verdient op de beurs verdien jij ook!

Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar in Amerika bestaat dit autotraden al jaren en is sinds kort ook mogelijk in Nederland. Het idee dat je hetzelfde kan verdienen als iemand die de hele dag op de beursvloer staat en verstand van zaken heeft, en er natuurlijk ook een mooi salaris aan overhoud is natuurlijk geweldig! Dit automatisch handelen op de beurs is in leven geroepen door Today’s Brokers.

Dit is de grootste en betrouwbaarste expert systemen website van Nederland. Het is erg eenvoudig om ook mee te doen. In drie stappen ben je al actief met deze manier van handelen op de beurs.

Starten met autotraden

Stap 1 – Open gratis en vrijblijvend een rekening bij dit platform voor beleggers. Stap 2 – Kies een expert uit die mooie rendementen op zijn beleggers-portefeuille maakt. Dit kan wel oplopen tot meer dan 100% per jaar! Stap 3 – Klik deze expert met zijn trading systeem aan in je portefeuille, en je bent klaar en gestart met geld verdienen op de beurs!

Er zijn systemen voor de AEX, DAX, EURUSD, enz. Alle verdere informatie is te vinden via Google.

Een beleggers portefeuille van een beursexpert zie je hieronder:

Portefeuille Autotraden – Bron: Beurstrading.nl