Wat zijn truffels?

Truffels staan erom bekend de gebruiker in een andere wereld te betreden. Men zal opeens zijn diepere zelf leren kennen. Het word in sommige landen dan ook als een geestelijk geneesmiddel gebruikt. In Nederland zijn er ook een klein deel van de bevolking die een avondje trippen inruilen voor het standaard stapleven.

Wat veel mensen niet beseffen is dat alchol een zeer schadelijke drug is, dat het legaal is heeft vooral te maken met de jaarlijkse werelwijde omzet die er mee gemaakt wordt. Mocht je een persoonlijke groei willen maken, zonder schadelijke of gevaarlijke  effecten zoals alchol dat wel doet? Dan is de truffel zeker een aanrader voor jouw!

Het assoritiment is zeer uitgebreid, zo heeft elke truffel die je plukt een ander effect. Je kan aan het uiterlijk (zoals bij planten) precies weten welke je te pakken hebt. Gelukkig helpt Smartshopje  hier een handje bij. Deze online smartshop verkoopt namelijk verschillende soorten vers gekweekte truffels voor de allerlaagste prijs van Nederland.

Wij geloven in kwaliteit, wij zijn ervan overtuigt dat zolang je vaste klanten hebt door de goede kwaliteit je niet in prijs hoeft te overdrijven. Zo betaal je in de winkel al gauw 20 euro voor een kleine  portie truffels. Bij ons heb je voor 8.50 al een stevige portie die je ongekende werelden in mee sleept.

Hieronder een lijstje met truffels die je eventueel eens een keertje zou kunnen proberen:

high hawaiians truffels

atlantis truffels

Mexicana truffels

Dit zijn de drie meestgebruikte, ieder heeft haar eigen bijzonderheid. Zo zal de Hawaiian je de zonnige kleurige gevoelens van zomerse dagen laten voelen. De antantis en en Mexicana zijn meer gericht op de persoonlijke groei. Zeker het proberen waard als je jezelf iets beter wilt leren kennen.