Traiteur in Rotterdam

Bent u op zoek naar een traiteur in Rotterdam? Een traiteur in Rotterdam bezorgd een heerlijke lunch bij u op het werk of thuis. Wanneer u voor 10.00u besteld, wordt de lunch om 12.00u dezelfde dag bezorgd. Er zijn vele verschillende soorten broodjes die in dit artikel aan de orde zullen komen.  Te laat uit bed en geen tijd om brood te smeren of bent u vergeten voor de vergadering broodjes te bestellen? Dat is geen probleem. Met de traiteur in Rotterdam is dit probleem zo opgelost. Het maakt niet uit of het om broodjes voor een groep gaat of uw individuele lunch. Alles is mogelijk! 

Aanbod traiteur Rotterdam

Er is een divers aanbod bij de traiteur in Rotterdam. In de webshop kunt u keuze maken uit dit diverse aanbod. Met één druk op de knop is de lunch naar u onderweg. Allereerst kiest u de broodsoort en het beleg. De broodsoort denkt u misschien? Is daar ook een ruim assortiment in? Zoveel keus voor zo’n prijs? Ja, dat heeft u goed gezien. Een bruin of wit pistoletje, een ciabetta, een italiaanse bol of een bruine bol. Bij het beleg kunt u denken aan kip kerrie salade, gerookte kip,  gekookt ei, beenham en nog veel meer. Ook een panini wordt in Nederland steeds populairder als lunch. Heerlijk toch een  aan beide kanten gegrild broodje met een bal gehakt? Dit is nog niet alles, wanneer u namelijk ’s middags iets warms wil, zijn er de pizza’s.

Naast de standaard lunch is er ook de pizza voor degene die misschien brak zijn van de vorige dag of ’s avonds thuis al brood eet en wat warms dan wel lekker is. U heeft keuze uit de volgende soorten pizza’s:

  • Pizza margeritha
  • Pizza Capresse
  • Pizza Panchetta
  • Pizza Quattro Formaggi
  • Pizza Royal
  • Pizza Quattro
  • Pizza Tonijn
  • Pizza vlees

Wat is een heerlijke lunch zonder drank? Verse jus, vifit of toch gezonde melk? Wat u maar wilt. Naast de dranken is er ook voor degene die graag gezond doen een stuk fruit te bestellen. Bij de middagpauze heeft u namelijk best trek, wat is een appeltje dan toch lekker.

Traiteur Rotterdam, Corandewal

Misschien denkt u, waar kan ik al bovenstaande dan vinden? Dat kan bij Corandewal in Rotterdam. U moet wel even opletten wanneer u broodjes voor een groep besteld. In dat geval kunt u namelijk gebruik maken van het bestelformulier. Nu nog genieten van een heerlijke lunch van de traiteur in Rotterdam? Bestel dan voor 10.00u. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in de winkel.