Laat jouw feest slagen

Wanneer je een feest gaat organiseren wil je niet iets over het hoofd zien. De gasten moeten tevreden zijn. Dan ben jij ook tevreden. Zijn jullie binnenkort 25 jaar getrouwd en willen jullie een feest organiseren? Moet jij een vergadering en receptie organiseren voor je werk? Of heb je zaaltje gehuurd voor een spreker? Na afloop wil je graag een borrel eraan vast plakken? Op zoek naar partyverhuur in Voorthuizen? Westerhuis verhuurt party en event spullen. In dit artikel gaan we een aantal belangrijke zaken met betrekking tot je feest bespreken.

Hoofdverantwoordelijke

Of het nu een familiefeest of zakelijk feest is, stel iemand verantwoordelijk. Het liefst iemand die zich goed verstaanbaar kan maken, verstand heeft van geldzaken en goed is in organiseren. De hoofdverantwoordelijke delegeert enkele taken aan andere familieleden of collega’s. Het is de taak van de hoofdverantwoordelijke om er op toe te zien dat alles goed verloopt. Hiermee bedoel ik in de voorbereiding maar ook op het feest zelf.

Aankleding feestruimte

Vaak wordt een grote zaal gebruikt voor een feest. Soms heeft een feest voorafgaand een serieuze/officiële aangelegenheid. Dit kan bijvoorbeeld zijn een aantal onderscheidingen, een toespraak, opening of een presentatie. Zorg in dit geval voor genoeg stoelen en tafels. Vergeet ook niet om een podium te plaatsen wanneer er voorafgaand aan het feest gesproken wordt.

American party of catering?

Wat is een feest zonder lekker eten en drinken? Het scheelt je enorm veel tijd en stress om de catering en bediening uit te besteden. Zeker bij gelegenheden bij bedrijven wordt vaak gekozen voor het uitbesteden van de catering en bediening. Soms vervullen medewerkers deze rollen. Wat tegenwoordig steeds populairder wordt bij familiefeesten is een American party. Meestal neem je per gezin een gerecht mee. Vervolgens zet iedereen alles op een grote tafel. Iedereen kan van alles wat pakken.

Gastenlijst en muziek

Het klinkt misschien voor de hand liggend. Maar wil je een feestje aantrekkelijk maken zorg dan voor een paar speciale gasten. Dit kunnen stadsbestuurders zijn, of bekende mensen die op de een of andere manier betrokken zijn bij je bedrijf.  Het feest los laten barsten met een beetje bekende DJ is natuurlijk al helemaal een goed idee!