JURA WE8 Dark Inox Kopen of Leasen?

Zoek je een koffiemachine van JURA? De JURA WE8 Dark Inox is een volautomatische krachtpatser voor op kantoor. Verwen je medewerkers en klanten met uitstekende koffie op de werkvloer. Laat iedereen zelf kiezen tussen een Ristretto, Espresso, espresso doppio, lungo, cappuccino, latte macchiato. Met deze vol-automatische krachtpatser op kantoor komen jij en je collega’s de dag wel door.

Koffie, het is voor de meeste mensen de start van de werkdag. Daarom is goede koffie een must op de werkvloer. Dankzij de nieuwe JURA WE8 Dark Inox, geniet iedereen van een heerlijke bak koffie. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 57% van de ondervraagden productiever te zijn na het drinken van een kop koffie. Als je medewerkers en je klantbezoekers in je showroom de meest ruime keuze wilt geven, kies dan voor de Jura WE8 Dark inox.

Wat maakt deze JURA koffiemachine de krachtpatser op kantoor? Je leest het allemaal in dit artikel. Allereerst heeft de WE8 Dark Inux van JURA een ruime water- en bonenreservoir. Hierdoor is het aanvullen van water en bonen vaak pas nodig na 30 kopjes. Ideaal voor kantoren met 10 personen op de werkvloer.

Onderhoudsvriendelijke JURA koffiemachine

Overal waar een koffiemachine op werk staat is onderhoud en verversing altijd een probleem. Wie is er nu verantwoordelijk voor het onderhoud van de koffiemachine. Dan komt de JURA WE8 om de hoek! Met een onderhoudsvriendelijk reinigingsprogramma. Deze Jura koffiemachine werkt met behulp van slimme meetsystemen waardoor onderhoud niet precies in de pauze van de medewerkers moet worden gedaan. Deze krachtpatser is bijvoorbeeld voorzien van een slimme waterfilter waardoor ontkalken niet meer nodig is. Met deze functie houden jij en je collega’s meer tijd over voor het helpen van klanten. Wat ook een uiterst handige functie bij deze koffiemachine is dat de reiniging van de zetgroep middels een automatisch programma is.

Meer tijd over voor werk, dankzij de slimme ingebouwde zetgroep reinigingsprogramma van deze JURA WE8 Dark Inox

Geels & Co (JURA koffiemachine verkooppunt)

Tegenwoordig is het koffiezetapparaat part of the interior  waardoor een mooi design natuurlijk niet kan achterblijven. Dat gezegd hebbende, heeft het Zwitserse bedrijf JURA de koffiemachine design anno 2021 verbeterd. Een elegant, maar toch ook strak design met onder de motorkap een machine die klaar staat voor het echter werk. 

16 koffiespecialiteiten uit de JURA WE8

Deze koffiemachine van JURA heeft maar liefst 16 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten. Mark van accounting kan genieten van zijn espresso maar Aisha van de afdeling personeelszaken zet een heerlijke latte machiato in de pauze.

Met het eenvoudige display aan de voorkant is de koffiemachine te bedienen. In slechts een paar knoppen geniet je van je eigen koffiespecialiteit. Daarnaast heeft de JURA WE8 Dark Inox ook nog de mogelijkheid om 2 kopjes tegelijk te zetten.

Koffiemachine Leasen of Kopen?

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd naar de mogelijkheden van de JURA WE8 Dark Inox. Bij Geels & Co heb je de optie om een JURA koffiemachine te leasen of direct te kopen. Vraag vrlijblijvend een offerte aan en ontvangt nu tijdelijk 1 kilo gratis koffiebonen, uiteraard de meest ideale voor de JURA WE8 Dark Inox! Bestel je online je koffiemachine, dan is levering in heel Nederland gratis.