Diner in Delft bij het bier cafe Belvedere

Bier Cafe
Een van de interessantste steden in Nederland is wellicht Delft. De stad is volgebouwd met bekende en historische gebouwen, kerken, parken en grachten. De stad is vooral bekend geworden doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 tot 1584 heeft gewoond. Echt een historische stad. Tegenwoordig is Delft bekender geworden door de grote aantallen studenten die er wonen. Ook doet de stad het erg goed als stad voor een dagje uit. Wij gaan het hebben over het Belgisch bier café belvédère.

Bier Cafe in Delft

Een dagje uit in Delft is een uitstekende keuze. Bezoek na de Oude Kerk het Stadhuis, na het stadhuis de Oostpoort en na de Nieuwe Kerk kun je nog eventjes winkelen in een van de vele winkels die de stad rijk is. Een heerlijk dagje uit voor de hele familie. Het nieuwe, mooie station ligt niet ver van het centrum verwijderd. Geen gedoe met parkeren dus, gewoon uitstappen in het centrum en direct genieten van de prachtige stad.

Na zo’n prachtige dag in Delft heb je vast trek gekregen. Dat is helemaal niet erg in deze stad die zoveel leuke cafeetjes en restaurants heeft. Een voorbeeld van zo’n café/restaurant is Belgisch Bier Café Belvédère. En hier kun je terecht voor de lekkerste lunch en diner Delft. Diner Delft is heerlijk bij Belgisch Bier Café Belvédère. Het restaurant verkoopt de heerlijkste gerechten en heeft daar altijd een passend biertje bij. De biertjes in dit cafe hebben twee dingen met elkaar gemeen: ze komen uit België, ze zijn lekker.

Ideale plek om na een dagje uit neer te strijken

Belgisch Bier Café Belvédère is de ideale plek om na een dagje uit neer te strijken voor een heerlijk diner. Je kan op de site het menu bekijken van het diner. Delft zit vol leuke plekjes en dit is er beslist een van. Daarom vindt je Belgisch Bier Café Belvédère op de hoek van de beestenmarkt. Reserveer snel een plekje bij dit sfeervolle restaurant in de binnenstad van Delft voor de lekkerste maaltijden!