Trouwlocatie Gouda, de mooiste dag, de mooiste trouwlocatie

Trouwlocatie Gouda
Eindelijk is het zover: je bruiloft. Samen met je partner heb je er weken, maanden, jaren naar uit gekeken. Dit wordt een hele speciale dag. Samen met de mensen van Gasterij Vergeer op de trouwlocatie Gouda hebben jullie de bruiloft tot in de puntjes doorgesproken en doorgenomen.

Een prachtige trouwlocatie!

Het begint met de aankomst van de gasten. Dan op jullie verzoek mag iedereen de trouwlocatie betreden over de rode loper. Bij binnenkomst wordt iedereen een heerlijk drankje aangeboden. Dat is letterlijk en figuurlijk een goede binnenkomer! Na het entree drankje worden de gasten naar stoelen gewezen. De stoelen staan opgesteld volgens jullie eigen indeling. Eindelijk is het zover. Jullie mogen nu ook de trouwlocatie Gouda betreden.

Via het lange gangpad lopen jullie eindelijk naar het prachtige moment: het ja-woord. Omdat Gasterij Vergeer een officiële trouwlocatie is mag de ceremonie hier gehouden worden. Na het ja-woord knallen de flessen champagne en is het tijd voor de trouwtaart. De trouwtaart is gemaakt volgens jullie wensen, wat een prachtige taart! Na de taart is het tijd voor een etentje. Jullie hebben kunnen kiezen uit een walking diner, een geserveerd diner en een buffet. Uiteindelijk hebben jullie gekozen voor een buffet, wat een heerlijke gerechten staan er tussen!

Tijd voor een feestje

Na het diner is iedereen voldaan, de gasten hebben heerlijk gegeten. Omdat het nu tijd is voor een feestje, en de voetjes gaan van de vloer. Op de mooie dansvloer wordt alles gedaan om de gasten zoveel mogelijk te vermaken. De muziek, de hapjes en de drankjes hebben jullie allemaal zelf gekozen. Dat is nog eens een prachtig feest!

 Trouwlocatie Gouda

Nadat de prachtige bruiloft is geweest, komen jullie tot de conclusie dat dit een van de mooiste dagen van jullie leven was. Daarom heeft Gasterij Vergeer er alles aan gedaan om jullie volledig in de watten te leggen. Dat is ze goed gelukt!

Ook benieuwd of trouwlocatie Gouda, Gasterij Vergeer iets is voor jouwbruiloft? Neem eens contact op met Gasterij Vergeer om alle mogelijkheden te bekijken!