De beste lunch van Delft bij Belgisch bier café Belvédère

Bier café
Delft, een gezellige stad met vele restaurantjes, terrasjes en cafeetjes. De oude stad heeft een oude binnenstad met mooie grachten, kleine steegjes en leuke bruggetjes. Delft heeft veel te bieden voor bezoekers. Er is veel te zien, en de sfeer is altijd gemoedelijk in deze studentenstad. Als u Delft gaat bezoeken is het een echte aanrader om eens naar Belgisch bier café Belvédère te gaan.

Belgisch bier café

Dit sfeervolle café is een must see als je in Delft bent. Bij het café kun je een grote verscheidenheid aan bieren kopen, maar ook kun je er erg lekker lunchen. Delft staat bekend om zijn oude binnenstad en Belgisch bier café Belvédère is te vinden in een erg oud pand. Het pand is gevestigd op een van de mooiste plekjes van de stad, de Beestenmarkt. Belvéderè beslaat vier panden op rij dus er is altijd wel een plekje te vinden om te lunchen, Delft zal u niet teleurstellen. De Beestenmarkt staat garant voor een heleboel gezelligheid en onvergetelijke momenten. Het prachtige uitzicht op de Maria van Jessekerk geeft een fraai zicht.

Lunchen in Delft

Op de lunchkaart vindt u bijvoorbeeld gerechten zoals vers belegde broodjes, kroketten, croque’s, sandwiches, uitsmijters en soepen. De keuken krijgt al vele jaren goede beoordelingen, omdat de chef-kok altijd de hoogste kwaliteit wil serveren. In het Belgisch bier café Belvédère kunt u heerlijk lunchen, maar ook het diner is lekker. Daarnaast maakt het niet uit of u alleen komt, of met een grote groep. Bij Belvédère is altijd iets te regelen en voor grote groepen deinst het personeel beslist niet terug.

Lunchen delft doet u bij Belgisch bier café Belvédère. Voor een heerlijke lunch, lekkere bieren, gezelligheid en sfeer bent u bij Belgisch bier café Belvédère aan het juiste adres. Heeft u vragen over de kaart of wilt u een reservering maken? Neem vlug even contact op met het café en vraag naar de mogelijkheden.