Uit eten in Hattem, de 5 leukste plekken

Uit eten in Hattem
Hattem is een kleine stad gevestigd aan de rand van de Veluwe. Daardoor dient deze stad als inspiratiebron voor veel kunstschilders. De stad heeft een rijke historie en dit is zeker terug te zien aan de oude gebouwen en monumenten. Tijdens een dag in deze stad zul je je zeker niet vervelen. Speciaal voor jou hebben wij 5 leuke eettentjes in Hattem op een rijtje gezet. Ontdek deze snel!

1. Restaurant ‘t Spookhuys

Altijd al eens willen eten in een Middeleeuwse burcht? Dan moet je naar restaurant ‘t Spookhuys. Dit restaurant bevindt zich in het centrum. Voorheen stond op deze plek de Voorburcht van St. Lucia. In dit deel zit nu restaurant ‘t Spookhuys gevestigd. Dankzij een legende is het restaurant aan zijn naam gekomen.

2. Kota Radja in Hattem

Heb je zin in een goede chinese maaltijd? Dan ben je bij Kota Radja in Hattem aan het juiste adres. Kota Radja is een Chinees Specialisten Restaurant. Met meer dan 15 jaar ervaring worden hier elke dag de lekkerste maaltijden bereidt. De koks hebben examens afgelegd, dus het eten is van topkwaliteit.

3. De ridderhof

De ridderhof is de enigste pannenkoekenbakkerij van Hattem! Het restaurant is van monumentaal pand, omgebouwd naar een gezellige pannenkoekenbakkerij en kiprestaurant. Daarom kan je genieten tijdens het eten van het prachtige uitzicht. De maaltijden worden op ambachtelijke wijze bereidt. Van jong tot oud. De Ridderhof heeft voor iedereen iets passends op de menukaart staan.

4. Herberg Molecaten

Een stukje buiten het centrum van Hattem is herberg Molecaten. Dit is de ideale plek om jezelf eens goed te laten verwennen. De watermolen bij herberg Molecaten is een van de oudste watermolens van Nederland. Het restaurant is gevestigd op een plek waar je helemaal tot rust kan komen.

5. Grand Café Banka

In hartje Hattem zit Grand Café Banka gevestigd. Je kunt hier voor van alles terecht. De maaltijden zijn gemaakt van (h)eerlijke producten. Op een mooie zomerdag kun je heerlijk genieten op het terras middenin Hattem. Een ideale plek om dagelijks te genieten. De tijd vliegt en ondertussen vang je heerlijk wat zonnestralen op. Kortom: Grand Café Banka is een ideale plek om te genieten van al het moois wat Hattem biedt.