Broodjes Rotterdam

Broodjes Rotterdam
Woonachtig of werkt u in en om Rotterdam? En heeft u vaak geen zin om voor uw werk brood te smeren? Of vind u het gewoon vies dat het brood de hele dag in uw tas zit tot aan de lunch? Dan hebben we bij Spar City Rotterdam de perfecte oplossing! Namelijk broodjes Rotterdam. U kunt bij ons elke dag verse broodjes bestellen in Rotterdam. Dit gaat heel gemakkelijk online. Als u voor 10:00 uur uw lunch besteld, heeft u het om 12:00 uur al binnen. Het voordeel is dat u niet ver van te voren hoeft te kiezen, maar dat u diezelfde ochtend nog uw lunch kunt uitkiezen!

Assortiment broodjes Rotterdam.

In ons ruime assortiment kunt u verschillende soorten broodjes vinden. Wij hebben een ruime keuze tussen belegde broodjes. Van rosbief, ei, filet american, beenham en kip tot krabsalade, room paté en oude kaas. Voor iedereen zijn er heerlijke broodjes te vinden! Als u uw beleg heeft gekozen, kan u ook nog kiezen tussen verschillende broodsoorten. Wij hebben witte en bruine pistoletjes, maar ook Italiaanse bollen of ciabatta brood.

Nog veel meer!

Naast ons ruime assortiment van belegde broodjes Rotterdam, kunt u bij ons terecht voor nog meer lekkers zoals pizza’s, panini’s, fruit en drankjes. Voor zowel de panini’s als de pizza’s hebben wij verschillende soorten smaken. Ook is het mogelijk om bij ons los fruit te bestellen voor een gezond tussendoortje. Je kan bij ons kiezen uit appels, bananen, kiwi’s en sinaasappels. Naast uw lunch is het ook fijn om een lekker koud drankje te nuttigen. In ons ruime assortiment zuivel en frisdrank kunt u kiezen uit een heerlijk drankje voor bij uw lunch!

Broodjes Rotterdam: ook voor groepen!

Bij Spar City Corandewal kunt u ook voor meerdere personen broodjes bestellen. Wij zij niet van de massa productie, dus onze broodjes worden ambachtelijk bereid. Het is handiger om via het formulier voor grote groepen te bestellen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op onze website of neem contact met ons op!