Belgisch Bier Café Belvédère in Delft en de gezelligheid

Belgisch Bier Café
In Delft vind je veel verschillende cafés, restaurants, winkels kroegjes en uitgaansgelegenheden. Delft is door de TU Delft ontpopt tot een ware studentenstad. De studenten uit Delft houden er wel van om lekker op het terras of in een café de dag of de week af te sluiten. De studenten hebben meer dan genoeg plaatsen om een biertje te drinken en een hapje te eten. De stad zit vol leuke cafés. Een van die cafés is Belgisch Bier Café Belvédère. Dit leuke biercafe is gevestigd in het centrum van de stad. Het gezellige café is gevestigd op de hoek van de beestenmarkt. Je hebt hier dus een mooi uitzicht op een paar van de mooiste plekjes van Delft.

Een verscheidenheid aan biertjes in dit Bier Café

In het café vindt u veel verschillende biertjes. De speciaal biertjes zijn erg variërend. Zo vind u bijvoorbeeld de Dikke Mathilde in Belgisch Biercafé Belvédère. De Dikke Mathilde is een Belgisch bier uit de kustplaats Oostende. De naam dankt het biertje aan het beeld op het etiket. Dit beeld werd gemaakt door beeldhouwer Graer. De bijnaam van dit beeld is Dikke Mathilde. Naast de Dikke Mathilde is ook de Delirium Tremens te vinden, het etiket met de roze olifantjes. Het schijnt dat je zelf ook roze olifantjes gaat zien als je teveel van dit heerlijke, kruidige bier drinkt!

Drinken en eten

In het bier café kun je ook heerlijk eten. De lunch en het diner staat altijd voor u klaar. Het bier café Belvédère staat bekend om zijn heerlijke gerechten die ook voor grote groepen erg handig zijn. Grotere groepen zijn dan ook altijd van harte welkom in het Belgisch biercafé Belvédère. Als u met een grote groep langs komt vindt het personeel het wel prettig als u van te voren reageert. Dan kunnen ze extra goed voor u en uw vrienden zorgen!

Neem snel contact op met Belgisch Biercafé Belvédère voor al uw vragen en uw reserveringen!