Belegde broodjes in Rotterdam

 

Het is laat en je moet hard opschieten om op tijd te komen. Tijd om je brood te smeren heb je niet meer. Nu moet je in je pauze, die al kort is, ook nog helemaal langs de supermarkt om een lunch te halen. Ze hebben alleen maar witte broodjes met kaas, maar jij wil een Italiaanse bol met kaas. Gelukkig zijn er belegde broodjes in Rotterdam, die bij u afgeleverd worden. Deze zijn ook nog eens vers en lekker.

Diverse broodjes

Er zijn verschillende soorten belegde broodjes in Rotterdam te vinden, waar je helemaal je eigen keus in hebt. Zo zijn er diverse soorten beleg zoals; beenham, kipkerriesalade, gerookte kip, gerookte zalm, fricandeau en nog veel meer. Wanneer je, je beleg hebt gekozen, zijn er ook nog verschillende broodsoorten waar je een keuze in kunt maken. U kunt kiezen uit een Italiaanse bol, ciabatta of heb je liever een pistolet? Voor een lekker belegd broodje in Rotterdam hoef je dus niet naar de supermarkt.

Diverse etenswaren

Naast de belegde broodjes in Rotterdam, zijn er in Rotterdam ook andere etenswaren te krijgen. Zo kunt u denken aan een lekkere pizza, of is dat te ongezond voor tussen de middag? Voor de mensen die aan de lijn zijn of liever voor gezond gaan, is er ook vers fruit. Bij de lunch hoort natuurlijk wel een lekker glas melk of een glas koude cola bij de pizza. Daarom kunt u ook verschillende dranken bij ons bestellen.

Belegde broodjes voor speciale gelegenheden

heeft u zin om uw kinderen te trakteren op een lekkere belegde broodjes in Rotterdam of heeft u vele collega’s. Ook voor groepen zijn er belegde broodjes. Met passie worden de broodjes klaargemaakt.

Belegde broodjes bestellen bij Spar City Corandewal in Rotterdam

Bij Spar City Corandewal kunt u belegde broodjes in Rotterdam gemakkelijk bestellen. Als uw broodje voor 10:00 uur is besteld, wordt deze dezelfde dag om 12:00 uur bij u bezorgd. Alleen wanneer u een bestelling boven de 25 euro heeft, komen wij de lunch gratis bezorgen. Ook kunt u in de winkel een broodje komen halen. Dus, bent u op zoek naar belegde broodjes in Rotterdam, dan helpen wij u graag.