De beste telefoonhouder voor in je auto

Telefoonhouder
We zijn in Nederland een bedrijvig volkje. We zijn het liefste de hele dag onderweg naar allerlei activiteiten toe. De kinderen naar school brengen, naar het werk toe tijden, even naar een familielid of vriend op bezoek, boodschappen doen, en ga zo maar door; we zijn eigenlijk steeds minder thuis tegenwoordig. Het is helemaal in de trend van deze tijd dat we zoveel mogelijk activiteiten in een dag proberen te stoppen en dat heeft als gevolg dat we steeds vaker uithuizig zijn. In de auto heb je dan echt een telefoonhouder nodig voor je veiligheid.

Jouw veiligheid buitenshuis met de beste telefoonhouder

Ons drukke leven zorgt ervoor dat we niet in een sociaal isolement belanden, en dat is natuurlijk een geweldig iets. Daarnaast zorgt het er echter ook voor dat steeds meer ongelukken buitenshuis gebeuren in plaats van binnenshuis. De reden hiervan is simpel; ongeacht hoe alert we ook zijn wanneer we onze voordeur uitwandelen, één moment van onoplettendheid kan genoeg zijn om je flink in de problemen te brengen. Het is dan ook zorg dat je goed denkt aan je veiligheid buitenshuis met een telefoonhouder.

Laat je niet afleiden achter het stuur

De plek waar de meeste ongelukken buitenshuis gebeuren is helaas nog steeds in het verkeer. Natuurlijk let je altijd goed op wat er om je heen gebeurt in het verkeer, maar dan opeens geeft je mobiele telefoon het seintje dat een vriendin een bericht heeft geplaatst op social media. In een flits kijk je op het schermpje van je mobiele telefoon, en juist dat moment is gevaarlijk; jij bent afgeleid van het verkeer. Met een goede telefoonhouder in je auto voorkom je dat je bent afgeleid in het verkeer. Je telefoon hangt wel binnen bereik, maar niet op een plek waar jij wordt afgeleid. Dat systeem heeft een naam; Brodit. Ontworpen voor jouw drukke bestaan. Een Brodit voor je Samsung is de uitkomst.