Playstation 5 kopen

Al maanden wacht de hele gamewereld in spanning af, de nieuwe Playstation 5 komt uit. In dit artikel geven we je graag wat meer informatie over de nieuwste gameconsole. Hoe kun je de ps5 kopen? Waar vind je de beste aanbieding en welke winkel heeft de goedkoopste versie? Welke versies zijn er te koop en wat kan de PS5 controller allemaal?

Playstation 5 aanbieding

Nu de zogenaamde ps5 pre order is vrijgegeven zijn alle consoles al verkocht. Het is dus nog even wachten op de nieuwe levering en dan kun je het apparaat bestellen. Wat je ook nog even zou kunnen doen is afwachten. Zoals bij de vorige modellen gooide Sony de prijzen na 3 maanden al met minimaal €50 omlaag. Wacht je nog even iets langer dan kun je echt profiteren van de verschillende ps5 aanbiedingen en bundels. Het scheelt je echt heel veel geld waar je andere leuke dingen voor kunt kopen. Ben je nou echte gamer en kun je niet wachten dan zal je de volle mep moeten betalen.

Wat kost de ps5?

Er komen 2 modellen uit. De goedkoopste versie is de “discloze” voor €399. De tweede versie is degene met disc en kost €499. Bij beide console krijg je slecht 1 controller en nog geen games. Wel kun je op beide versies vanuit je Playstation plus account de ps4 games spelen. Wil je er een ps5 game bij dan betaal je rond de €60 extra.

Welke winkels verkopen de playstation 5?

  • Bol.com
  • Mediamarkt
  • Coolblue
  • Wehkamp
  • Intertoys

Wat kan de ps5 allemaal?

De playstation 5 heeft een zware update gehad met betrekking tot snelheid, beeld en graphics. Daarnaast is ook het geheugen vergroot. De controller heeft een aantal extra opties. Haptic feedback om je een betere game-ervaring te geven. Je voelt alles nog beter. Reactiesnelheid in de controller is versnelt. De knoppen zijn groter en hebben een beter ligging en zo zijn er nog een aantal verbeteringen doorgevoerd. De controller zal rond de €70 gaan kosten.

Playstation 5 kopen online

Ook een Playstation 5 kopen en er zeker van zijn dat je niet teveel betaalt voor je nieuwe Sony? Check dan de verschillende websites die de PS5 prijzen vergelijken. Het bespaart je tijd en achteraf ook veel geld!