Linido douchestoel

De Linido douchestoel is een bekend merk onder de douchestoelen. De stoel is stevig en staat bekend om het comfort tijdens het douchen. Het is natuurlijk belangrijk om veilig te kunnen douchen, maar ook dat je comfortabel kan blijven zitten. Douchen duurt al snel enkele minuten en het is prettig als je hierbij lekker zit. Linido let zowel op veiligheid als comfort tijdens het bouwen van een douchestoel. Linido heeft verschillende soorten douchestoelen in haar assortiment. Van opklapbare stoeltjes tot complete douchestoelen die je gewoon in de badkamer kan laten staan. Binnen het assortiment is het allemaal te vinden en verkrijgbaar.

Linido douchestoel opklapbaar

De Linido douchestoel is verkrijgbaar als een opklapbaar model. Dit type is ideaal als je weinig ruimte heeft in de badkamer. Je wilt de douchestoel natuurlijk wel bij de hand houden. De Linido douchestoel opklapbaar is altijd bij de hand en kan je na gebruik gewoon weer inklappen. Het ingeklapte exemplaar neemt weinig ruimte in beslag en past tevens in een kleine doucheruimte. De stoelen zijn voorzien van armleuningen, zodat je extra ondersteuning heeft tijdens het douchen. Uiteraard klappen na gebruik de armleuningen weer in. Als iemand anders in je douche wil douchen zonder de Linido douchestoel, dan is dit dus geen enkel probleem. Als je nog meer ruimte wilt besparen, dan kan je ook kiezen voor een opklapbare douchestoel zonder armleuningen.

Linido douchestoel

Naast de opklapbare douchestoel is er ook de losse stoel. Als je geen zin hebt om een stoeltje op te hangen of als je douche wel erg smal is, dan kan een losse stoel een slimme oplossing zijn. Je kan de stoel tijdens het douchen gewoon neerzetten en achteraf weer weghalen. De Linido douchestoel is standaard voorzien van armleuningen en een rugleuning. Je hebt zo extra ondersteuning tijdens het douchen. De armleggers zijn eventueel inklapbaar. Je kan op deze manier comfortabel douchen onder je eigen douche zonder dat er een verbouwing nodig is. Dit is helemaal ideaal als je aan het revalideren bent. Je hebt misschien tijdelijk een aantal maanden een stoel nodig, maar na afloop kan je weer normaal douchen. De Linido douchestoel heeft zo de ideale oplossing in je badkamer.