home control

Met alle nieuwe technologieën lijkt het soms of het u alleen maar moeilijker gemaakt wordt, terwijl dat niet zo hoort te zijn. Voor alle elektronische apparaten een eigen handleiding, beschrijving en afstandsbediening. De magnetron doet het niet meer en u heeft de handleiding dringend nodig, maar alleen de beschrijving van de TV kunt u vinden. Het is natuurlijk ook lastig al deze handleidingen te bewaren, want in uw huis komen steeds meer elektronische apparaten. De home control biedt uitkomst. Daarmee kunt u alle apparaten met één Ipad, Iphone of touchpanel bedienen. Ook vanaf een afstand met uw smartphone is mogelijk.

Voordelen van de home control

Ligt u nog lekker in bed maar schijnt de zon de huiskamer in, waardoor het daar erg warm wordt. Dan zou het makkelijk zijn om vanuit uw bed de rolluiken naar beneden te kunnen doen. Dit kan met de home control. Daarnaast kan u door middel van de home control de verwarming vanaf een afstand hoger of lager zetten en de lichten dimmen. Deze dingen zijn zelfs mogelijk vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld wanneer u onderweg bent naar de vakantiebestemming maar vergeten het licht uit te doen? Dan is het niet nodig om helemaal terug te rijden, maar kunt u vanuit de auto het licht uitzetten. Ook is een groot voordeel dat u met de home control precies uw energieverbruik kunt zien.

Home control bij Nederend BV

Nederend BV biedt de control4 als home control aan. Deze home control is eenvoudig te gebruiken en daarnaast betaalbaar. Betaalbaar betekent niet dat deze niet van goede kwaliteit is, want juist kwaliteit vindt Nederend BV belangrijk. Met de home control van Nederend BV kunt u de volledige woning bedienen van een afstand. Dit wordt gedaan door een Iphone, Ipad of touchpanel in uw huis te plaatsen. Ook met uw smartphone kunt u op de home control inloggen, wat het mogelijk maakt om de elektronische apparaten vanaf u werk te bedienen. Nederend BV zorgt voor ondersteuning waar dat nodig is en verzorgt de volledige installatie  omtrent de home control. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel naar 0182- 67 21 68.