ID scanner? Altijd de juiste leeftijd bij de juiste persoon!

ID scanner
De overheid heeft afgelopen jaar de minimum leeftijd van sigaretten en alcohol verhoogd van 16 jaar 18 jaar. Dit zorgt ervoor dat sommige restaurant, café en winkeleigenaren het lastig vinden om in te schatten of ze iemands identiteitsbewijs wel of niet zouden moeten controleren. Dit resulteert soms in verkeerde beslissingen, mensen die 18 jaar of ouder zijn moeten hun identiteitsbewijs wel laten zien. Waar mensen die jonger dan 18 zijn dit niet hoeven. Dat resulteert erin dat die groep mensen die jonger is dan 18 soms producten kan kopen die ze eigenlijk niet mogen hebben. Daarnaast zijn er ook frauderende mensen die zich voordoen als iemand anders met valse identiteitsbewijzen. Dit is een groot probleem voor ondernemers omdat ze kans lopen op stevige boetes. Een ID scanner is de oplossing.

Een ID scanner voor controle

Het bedrijf 24ID Check heeft hier iets op gevonden. Het bedrijf beschikt over verschillende soorten ID scanners. Een ID scanner is een apparaat die door middel van een identiteitsbewijs bepaald of iemand aan de wettige leeftijd voldoet. Voor het kopen van een bepaald product. Daarnaast zijn de apparaten zo geavanceerd dat ze in staat zijn om luttele momenten een analyse te geven. Bijvoorbeeld van het gebruikte identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs. De ID scanner is beschikbaar in verschillende modellen:

Een klein handbaar model voor op de toonbank, een groter model voor uitgebreidere analyses, een flightcase versie die snel te verplaatsen is voor op evenementen of grote feesten en een ID scanner waarbij klanten een eigen account kunnen aanmaken zodat ze aan het account gekoppelde persoonlijke informatie kunnen ontvangen.

24ID Check is een zeer ervaren speler in het veld. De kernwaarden van het bedrijf zijn: professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken. Dit bedrijf is de specialist op het gebied van ID scanners. Ze willen dit zo houden en werken daar hard voor. Als u vragen heeft of meer wilt over de ID scanners schroom dan niet om contact op te nemen. Met 24 ID Check te Waddingsveen.