Alles over de iPhone uitvoeringen!

iPhone uitvoeringen
Al jarenlang is de iPhone een enorm populaire smartphone. Elk jaar weer brengt Apple de nieuwe iPhone uitvoeringen uit, die weer voorzien is van de nieuwste snufjes en specificaties. De verwachting zijn dan ook, dat Apple ook dit jaar weer een nieuwe variant uit zal gaan brengen. Men verwacht dan ook, dat tijdens het speciale Apple event, Apple de iPhone uitvoeringen uit zal brengen. Natuurlijk gaan er al vele geruchten rond, ronden de iPhone en deze willen we dan ook graag met u delen.

iPhone uitvoeringen

Doordat er al een aantal foto’s en natuurlijk geruchten zijn uitgelekt, is het mogelijk om al een beeld te vormen van de iPhone uitvoeringen. De iPhone 7 zal ook weer in twee uitvoeringen worden uitgegeven, namelijk de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Volgens uitgelekte foto’s, zal de iPhone gaan beschikken over een aanraakgevoelige homeknop. Deze homeknop hoeft u dan niet meer in te drukken. Het uiterlijk zal niet veel gaan verschillen van de iPhone 6. Wel zal de iPhone 7 een stukje lichter en dunner gaan worden. Ook laten de uitgelekte foto’s zien, dat de antennestrepen die zich aan de achterkant van het toestel bevinden, beter zijn weggewerkt. Ook wordt er verwacht, dat het scherm van de iPhone 7 compleet van saffierglas zal gaan zijn.

Natuurlijk zijn er nog veel meer andere geruchten. Onder andere over de camera. Deze zal waarschijnlijk twee lenzen gaan bevatten. Hierdoor zal de kwaliteit van de camera enorm verbeteren. Daarnaast zal de camera ook gaan beschikken over een extra infraroodsensor. Wanneer de nieuwe iPhone uitvoeringen zullen worden gepresenteerd is nog niet bekend. Ook is het nog niet bekend wat deze telefoon met abonnement of los zal moeten gaan kosten.