Een inrijstelling voor het magazijn van Ferretto Group

Inrijstelling
Een stelling bestaat in verschillende soorten en maten, van magazijnstellingen tot legbordstellingen, van automatische stellingen tot inrijstellingen. Kortom, dit artikel zal u meer uitleg geven over de inrijstelling, één van de meest voorkomende soort stelling.

Een inrijstelling voor het magazijn

De inrijstelling kunt u zien als een soort straat waar goederen in geparkeerd staan. De goederen worden er geparkeerd door een vorkheftruc. De vorkheftruc kan de stelling inrijden, een logische verklaring voor de naam. De goederen staan in deze stelling boven elkaar gestapeld. Wanneer er een nieuwe partij producten binnenkomt kunt u ze eenvoudig en overzichtelijk opslaan in de stelling. Zodra er producten uit de stelling nodig zijn kunnen die eenvoudig met een vorkheftruc gepakt worden. Dit zorgt voor veel efficiëntie en duidelijkheid. Het systeem waarop een inrijstelling werkt heet het LIFO systeem. LIFO staat voor Last In First Out. De laatste producten worden het eerst weer gepakt.

Ferretto Group

Een bedrijf die inrijstellingen verkoopt is Ferretto Group. Ferretto Group is een van de grootste producenten van stellingen in heel Europa. Ook buiten Europa is het merk bekend. Op vele continenten zijn stellingen van Ferretto Group te vinden. Ferretto Group verkoopt stellingen van het type APR12. De APR12 inrijstelling is zo’n mooi product omdat de stelling goed is in te bouwen in verschillende soorten magazijnen. Daarnaast staat de APR12 bekend om zijn kracht, stevigheid en veiligheid. De veiligheid kan Ferretto Group vergroten door aanrijbeveiliging te installeren. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid binnen de inrijstelling nóg beter wordt. Zowel de horizontale als verticale stabiliteitsverbanden binnen de APR12 stelling zorgen voor zijn ongekende kracht en stijfheid.

Ferretto Group is uiterst ervaren in het ontwerpen, bouwen, en onderhouden van de APR-12 inrijstelling. De ervaring zorgt ervoor dat u verzekerd bent van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo is er voor elke bedrijf of organisatie een ideale inrijstelling te koop. Neem zo spoedig mogelijk contact op met Ferretto Group en bekijk de mogelijkheden