Welk speelgoed neem je mee naar het strand voor je kinderen?

Strand speelgoed
Ga je samen met je kinderen naar het strand? Dan is het natuurlijk leuk om speelgoed mee te nemen zodat je kinderen zich lekker kunnen vermaken. In dit artikel vind je het leukste en goedkoopste speelgoed voor op het strand.

Speelgoed emmers

Speelgoed emmers zijn het ideale speelgoed voor op het strand. Kinderen kunnen zich namelijk de hele dag vermaken met een emmer (en een schep). Strandemmers komen in verschillende vormen en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld emmers die al in de vorm van een kasteel hebben of emmers met een schenktuit zodat er gemakkelijk met water gespeeld kan worden. Hoe ideaal?

Een opblaasbare bal

Een opblaasbare bal doet het altijd goed. Met een bal zijn namelijk tientallen spelletjes te spelen. Lummelen, overgooien of gewoon lekker achter de bal aanrennen, drie spelletjes die het altijd goed doen. Een opblaasbare bal is daarnaast gemakkelijk mee te nemen.

Een waterpistool

Kinderen vinden het leuk om met water te spelen. Bij de zee is er natuurlijk een overschot aan water. Neem een paar waterpistolen mee en je kinderen zullen zich prima vermaken in de zee.

Zandlopers

Speelgoed zandlopers zijn erg leuk voor kinderen. Perfect voor op het strand aangezien er zand en water voor nodig is. Lekker kliederen met zand doen kinderen natuurlijk het liefste, een zandloper is daarom het ideale speel-goed om mee te nemen naar het strand.

Zandvormen

Zandvormen kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Kinderen kunnen zich uren vermaken door vormen te maken met zand. Houd je kind van schelpen, dieren of Disney figuren? Er zijn verschillende zandvormen te koop bij winkels als Intertoys.

Ga je onverwachts naar het strand en heb je geen speelgoed bij? Geen zorgen! Zandkastelen bouwen kan ook prima zonder een schep of zandvormen. Veel plezier! Klieder ze!