Wat is een legbordstelling?

Wat is een legbordstelling?

Wilt u uw objecten op een nette, gerangschikte manier bewaren? Dan zou een legbordstelling de perfecte oplossing zijn. Een legbordstelling verschilt niet veel met de standaardmagazijnstellingen. Een legbordstelling is voor het opslaan van kleine of middelgrote artikelen toch praktischer als standaardmagazijnstellingen. De legbordstelling is ook te gebruiken in uw winkel of kantoorruimte. Hier is de stelling in eerste instantie niet voor bedoeld, maar het zou wel een mogelijkheid kunnen zijn.

Voordelen van een legbordstelling

  • De legbordstelling is gemakkelijk op te bouwen. De constructie is eenvoudig waardoor er geen moeren of bouten nodig zijn bij het opbouwen. Toch is de legbordstelling wel stabiel en heeft deze een groot draagvermogen.
  • De legbordstelling is gemakkelijk te verplaatsen. De materialen waar de legbordstelling van gemaakt is, is licht. Daardoor is de stelling gemakkelijk op te tillen en zo te verplaatsen.
  • Flexibele indeling. U kunt uw legbordstelling zelf indelen. Wilt u stellingen met dezelfde afmeting en indeling naast elkaar of wilt u dit variëren? Het is allemaal mogelijk. Door deze mogelijkheid kunt u de legbordstelling in iedere ruimte plaatsen en kunt u uw assortiment gemakkelijk uitbreiden. De legbordstelling is verkrijgbaar in verschillende breedtes en draagvermogens, zo zal er zeker een legbordstelling bij die u nodig heeft.
  • Georganiseerd magazijn. Er zijn verschillende bakken, laden en deuren verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u uw stelling naar uw wens inrichten.

Legbordstelling bestellen bij Feretto Group

Feretto Group heeft een ruim assortiment aan magazijnstellingen, waarin onder andere een legbordstelling te vinden is. Zij bieden een Dimax legbordstelling, deze legbordstelling heeft de bovengenoemde voordelen. Naast bovengenoemde voordelen is er ook de mogelijkheid om een verdiepingsvloer tussen de rijen of over de legbordstellingen heen te monteren. Deze vloer wordt een entresolvloer genoemd.

Feretto Group denkt in het gehele proces mee met de klant, zo kunnen ze de klanten optimaal van dienst zijn. Ze ondersteunen u van het ontwerp tot aan het onderhoud. Wilt u meer weten over de legbordstelling of de werkwijze van Feretto Group? Bel dan naar 024-7600840 of vul het contactformulier op de website in.