Verstuur je originele uitnodigingskaarten online

Een feestje begint eigenlijk al vanaf het moment dat de uitnodiging op de mat valt. De voorpret en voorbereidingen, het shoppen voor een cadeautje, het maakt het feest alleen maar leuker. Zorg daarom dat je uitnodigingskaarten opvallen. Je kunt namelijk makkelijk en snel de meest originele uitnodigingskaarten online maken en versturen. Hoe? Via kaarten.nl natuurlijk.

Bijzondere uitnodigingskaarten maak je zelf
Op kaarten.nl kun je in vier eenvoudige stappen de leukste uitnodigingskaarten maken. Je kiest een design, plakt hier je eigen feestelijke foto in, kiest een formaat, zet je eigen tekst erop en je kunt de kaart zo online versturen. Je kunt je ontwerp vervolgens opslaan als je de kaart naar meerdere mensen wilt sturen. Je moet namelijk wel één voor één de uitnodigingskaarten online verzenden door de adressen van de ontvangers in te typen (of te kopiëren en te plakken vanuit een Wordbestand). Wil je de kaarten zelf versturen? Dat kan natuurlijk ook. Bij grote oplages worden de uitnodigingskaarten eerst naar je thuis gestuurd. Kun je zelf zien hoe mooi je uitnodiging is geworden.

Kies feestelijke, toepasselijke foto’s
Om je uitnodiging helemaal opvallend te maken, gebruik je natuurlijk eigen foto’s. Het is daarbij wel belangrijk dat je foto’s kiest die bij het feestje passen (dit geldt ook voor het design). Op een uitnodiging voor een kinderfeestje prijkt uiteraard een leuke foto van je kind. Terwijl je de Halloween uitnodiging extra ‘spooky’ maakt door een foto van jou in kostuum erop te plaatsen. En voor de uitnodiging voor het huwelijksjubileum van opa en oma gebruik je natuurlijk een foto uit de oude doos door deze in de computer te scannen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk maar eens in je fotomapjes. Je hebt vast een perfecte foto voor de uitnodigingen.

Fotoshoot in het park
Heb je geen toepasselijke foto? Organiseer dan een kleine fotoshoot in huis, de achtertuin of in het park en maak de perfecte foto voor je uitnodigingskaarten. Compleet met de attributen, kleding, pruiken, maskers en kostuums. Zo begint het feestje nog veel eerder.

Tip: zorg voor grote foto’s van hoge kwaliteit
Om je uitnodigingskaart te laten sprankelen is het belangrijk om grote foto’s van een hoge kwaliteit te gebruiken. Wanneer je nieuwe foto’s gaat maken is het belangrijk dat je de digitale camera zo instelt dat je de grootste foto kunt maken. Zo weet je zeker dat deze haarscherp op de uitnodiging komt te staan!