Verhuizen? Stevige verhuisdozen en geen stress!

Verhuisdozen
Verhuizen staat hoog in de stress top 10. Ga je verhuizen? Met stevige verhuisdozen heb je geen stress! Is dat mogelijk? Vaak wel! De beste tip die wij kunnen geven is; begin op tijd! Wanneer je weet dat je gaat verhuizen kun je al een hele hoop gaan ondernemen. Wij adviseren om te beginnen in de ruimte waar je minst komt. Over het algemeen kun je er van uit gaan dat dit de zolder is of de kelder. Begin hier met goed opruimen. Koop wat verhuisdozen. Deze kun je tegenwoordig ook al snel en makkelijk online kopen.

Stevige verhuisdozen

Nu ga je kijken welke spullen je kunt weggooien en welke spullen je kunt gaan inpakken. Zo creëer je gelijk ook overzicht. De spullen die je gaat inpakken in de verhuisdozen kun je eventueel ook makkelijk bijhouden in excel d.m.v. een inventarislijst. Nummer elke verhuisdoos die je inpakt en noteer wat er in de verhuisdoos zit. Zo is de kans op kwijtraken een stuk kleiner. Wanneer je het maken van een inventarislijst teveel werk vind. Plak dan een sticker op de verhuisdoos en schrijf op de sticker hetgeen wat er in zit (in een woord) en vermeld in welke ruimte de verhuisdoos komt te staan. Zo kun je tijdens het verhuizen de verhuisdozen gelijk in de juiste kamer zetten. Dit scheelt na de verhuizing enorm veel zoekwerk.

Wanneer de verhuisdag begint te naderen moet er serieus ingepakt gaan worden. Hoe meer in verhuisdozen zit hoe makkelijker het verhuizen gaat. Spullen in deze dozen draagt men makkelijker en je kunt de dozen beter stapelen in de verhuisbus dan losse spullen en / of plastic tassen. Zorg er dus voor dat je voldoende verhuisdozen in huis hebt. Zorg ervoor dat je kamer voor kamer gaat inpakken en markeer deze ook per kamer. Dit werkt natuurlijk ook een stuk prettiger op het nieuwe adres. En je kunt er voor kiezen om kamer voor kamer te verhuizen. Erg handig voor het overzicht.