Uw magazijnruimte verdubbelen met een entresolvloer

Entresolvloer
Zo optimaal mogelijk gebruik maken van de magazijnruimte wil iedereen. Maar soms is de ruimte allemaal benut, wat dan? In dat geval lijkt het alsof een andere magazijninrichting niet meer helpt. U zal dan extra magazijnruimte moeten huren, of toch niet? Nee, de entresolvloer biedt u uitkomst. De entresolvloer zorgt er namelijk voor dat de m2 van uw magazijn wordt verdubbeld zonder dat er een verbouwing plaats hoeft te vinden. U creëert zo extra ruimte, wat voor veiligheid zorgt. De stellingen hoeven dan namelijk minder hoog te zijn. Daarbij zorgt extra ruimte ook voor extra werkplekken of extra opslag. Bepaalde gedeelten van het magazijn zijn beter bereikbaar.

De entresolvloer

Het vloersysteem, de entresolvloer bestaat uit sigmaprofielen, kolommen en houten- of metalen vloerelementen. Hierdoor kan de vloer gemakkelijk geplaatst worden. Er zullen geen leidingen, bedradingen en sprinklerinstallaties zichtbaar zijn. Al deze dingen worden netjes weggewerkt. Dat maakt het mogelijk dat de entresolvloer ook geplaatst kan worden op een kantoor. U kunt zelfs wand- en plafondsystemen toepassen op de entresol vloer. U kunt de vloer zo afwerken als u zelf maar wilt. De vloer wordt geleverd als bouwpakket, zo kunt u deze snel en makkelijk zelf in elkaar zetten.

 

De entresolvloer van FGN magazijnsystemen

FGN magazijnsystemen heeft zoals de naam al zegt vele soorten magazijnsystemen welke u kunt bestellen. Zij werken samen met vooraanstaande leveranciers uit Noord- Italië en hebben daardoor veel mogelijkheden. Voor een betaalbare prijs bieden zij u kwaliteitsproducten. Het kan zo zijn dat u na een tijd wilt verhuizen van magazijn of de vloer wilt uitbreiden. Dat is mogelijk en daar helpt FGN magazijnsystemen u graag bij. Van advies op maat tot het onderhouden van de entresolvloer, u kunt voor alles bij hen terecht. Voor meer informatie kunt u dan ook gerust contact opnemen. Zij helpen u namelijk erg graag!