Trainingen van Het Effectieve Werken

Het Effectieve Werken is een specialist in het geven van trainingen aan medewerkers in effectief werken. Effectief werken wordt ook wel timemanagement genoemd. Het resultaat dat zij behalen met deze trainingen is meer plezier en meer effect in het werk. Want werken moet leuk zijn, maar het moet ook tot resultaten leiden natuurlijk.

Wat is timemanagement
Mensen met een slechte timemanagement hebben vaak het gevoel dat ze tijd tekort komen en te veel werk hebben. Zij hebben het gevoel het werk nooit af te kunnen krijgen. Hierdoor kan er stress ontstaan wat zelfs kan leiden tot het overspannen raken. Om minder stress te ervaren tijdens het werk kan een cursus timemanagement uitkomst bieden. Tijdens zo’n cursus leer je om een goede indeling te maken van je dag, afgericht op je werkzaamheden. Deze indeling fungeert als houvast waardoor je gedurende de dag efficiënt te werk gaat en je doelen bereikt.

Soorten trainingen
Een cursus timemanagement bij Het Effectieve Werken kan je helpen om meer grip te krijgen op je werk. Je leert er op welke manier je taken het meest effectief kunt uitvoeren, prioriteiten stellen, keuzes maken en je krijgt meer rust en overzicht in je werk en in je hoofd. De trainingen die Het Effectieve Werken aanbiedt zijn als volgt:

  • Open inschrijving
  • 1-op-1 of duo training
  • InCompany & Maatwerk
  • Workshops InCompany

Afhankelijk van je situatie en leerdoelen past een bepaalde training het beste bij jou. De open inschrijving is een training waar je jezelf op kunt inschrijven en waarbij je de training volgt met een groep deelnemers van andere organisaties. De 1-op-1 of duo training is een persoonlijke individuele training op maat. Wanneer je samen met je collega’s een cursus wilt volgen is de InCompany & Maatwerk training het meest geschikt. Of de workshops InCompany, dit is een leerzame kennismaking. Bij Het Effectieve Werken wordt er gebruik gemaakt van een methode die gemakkelijk toepasbaar is, waardoor je dit snel in de praktijk kunt toepassen. Meteen effect dus!