Textielverf voor verschillende doelen bij de Voordeel Drogist

Textielverf
Altijd al eens uw textiel willen verven? Dan is het nu uw kans! Met Textielverf van de Voordeel Drogist is het makkelijker dan u denkt! Geen idee wat de mogelijkheden zijn? Laat het u vertelt worden. De Voordeel Drogist heeft textielverf wat voor verschillende doelen gebruikt kan worden. De verf kan gemakkelijk in de wasmachine toegevoegd worden – en aanzetten maar. Per product zal ik een korte omschrijving geven, zodat u weet waar de verf voor gebruikt kan worden.

Textielverf soorten

  • Dylon Colour Catcher Double PR is praktisch wanneer je kleding met elk een verschillende kleur tegelijk wast. Deze verf zorgt ervoor dat de kleuren niet door elkaar gaan.
  • Dylon Textielverf (Velvet Black) is goed voor zwarte kleding. Deze verf zorgt ervoor dat je kleding weer net als nieuw worden.
  • Dylon Textielverf (41 jeans blue) is de perfecte oplossing voor versleten spijkerbroeken. Wie heeft ze niet? Met deze verf maak je de broek niet alleen nieuw, je geeft het ook een ander gezicht.
  • Dylon Textielverf (08 Navy Bue) is voor een stoere look. Verf je kleding tot een marine kleur om. De verf is kleurvast. Hierdoor heb je eindeloos veel mogelijkheden. Leuk voor de jongens, die zullen maar wat trots zijn op hun marine kleding.
  • Liever warmere kleuren? Dylon Textielverf (Rosewood) geeft warmte af. U kunt uw kleding verven, maar ook meer dan dat. Liever een warmere kamer? Verf uw gordijnen of plaids met deze kleur. Gegarandeerd een warm gevoel. Probeer het eens!
  • Dylon Wash & Dye geeft elke stof de juiste kleur. De kleur is afhankelijk van verschillende onderdelen, zoals type en hoeveelheid stof.
  • Dylon zout is te gebruiken in combinatie met Dylon verf. Het zout zorgt ervoor dat de verf goed de vezels indringt. Dit zout moet je met alle Dylon Textielverven gebruiken, met uitzondering van Dylon Wash & Dye.

Textielverf – voor het allerbeste resultaat. Wilt u meer informatie? Kijk op de website of neem contact met ons op.