Je ex terug veroveren? Hier begint het bij..

Je ogen zijn gesloten, en je voelt een onweerstaanbaar lekker gevoel door je lichaam vloeien die je doet denken aan die zomerse stressloze vakantie dagen. In de verte zie je de man/vrouw van je dromen.. je loopt vol verliefdheid naar de persoon toe, maar hoe dichter bij je komt, des te verder ze ze uit je zicht raken..

BOEM! Daar schrik je weer wakker uit een prachtige droom die weer als een nachtmerrie  eindigde, het enigste harde hieraan is dat het de realiteit is. Jouw ex geliefde  heeft besloten geen leven meer met jouw te delen. En dat is een harde pil om door te slikken.

Het is meer dan normaal dat je vanaf dit punt in paniek raakt, jij weet dat deze persoon niet zomaar uit je leven mag verdwijnen en je zal er alles aan doen om je ex terug veroveren toch? Nou wil ik je vast verklappen dat de eerste mistap die je maakt, is om teveel naar je gevoel te handelen. Juist ja, want wanneer je sterk verdriet en pijn voelt willen we ons nog weleens overgeven en dreigen de controle over ons zelf te verliezen.

Sociale netwerken is hier een  voorbeeld van, als je toevallig uit een moderne relatie komt dan zullen jullie ongetwijfeld aan bijvoorbeeld Facebook, Whatsapp etc doen. Het is beter om deze dingen even achter wegen te laten, want zal het je niet ontzettend veel pijn doen als je er dalijk achter komt dat jouw grote liefde er misshien met een ander vandoor gaat?

Juist, dus laat die ongein even links liggen, een beter idee is om advies op te volgen van mensen die  in een soortgelijke situatie hebben gezeten. Neem een voorbeeld aan De heer, Verlon. Hij heeft als oneindig veel stellen samen mogen brengen.  Je kan ook eens zijn blog bekijken, hier zal je nuttige informatie vinden die  zeker het proberen waard zijn. Hij zal je het antwoord op de veelgestelde vraag: hoe krijg ik mijn ex terug beantwoorden.