Technische dienstverlening, in deze tijd onmisbaar!

Technische dienstverlening
Industriële technische dienstverlening is hedendaags niet meer weg te denken aangezien de industrie steeds minder op mankracht draait, maar juist steeds meer op industriële installaties en apparatuur. Onder technische dienstverlening verstaan we diverse werkzaamheden, tot de kerntaken behoren o.a.:

  • Revisiewerkzaamheden
  • Preventief machine onderhoud
  • Correctief machine onderhoud

Tegenwoordig zijn er vele technische dienstverleners actief op de markt, maar het is de kunst om voor jou de technische dienstverlener te vinden die het beste aansluit bij jouw verwachtingen.

GTD Nederland, jouw technische dienstverlening

In jouw zoektocht naar een technisch dienstverlener die voldoet aan jouw verwachtingen is GTD Nederland. Kortom, GTD Nederland is een onderneming die gespecialiseerd is in industriële technische dienstverlening. Vervolgens, Bij GTD Nederland werken gekwalificeerde en gemotiveerde technici die zelfstandig opereren, zeer vakbekwaam en resultaatgericht te werk gaan. De monteurs van GTD Nederland zijn multifunctioneel inzetbaar. De technische dienstverlening van GTD Nederland is gericht op de wensen en de behoeften van de ‘klant’.

Werkwijze van GTD Nederland

Bij GTD Nederland worden de werkzaamheden die binnen de technische dienstverlening vallen op contractbasis uitgevoerd. Vervolgens is deze manier van werken zeer interessant bij regelmatig voorkomende werkzaamheden. Niettemin zijn de contracten op basis van preventief machine onderhoud en correctief machine onderhoud.

Bij een contract op basis preventief onderhoud aan de diverse machines worden er periodiek preventief controles uitgevoerd aan de diverse industriële machines. Bovendien is dit om eventuele mankementen te voorkomen. Bij een contract op basis van correctief machine onderhoud zal de monteur na een constatering van een mankement de machine repareren. Vraag geheel vrijblijvend om advies voor welke contractvorm het beste past bij de behoefte!

Integrale technische dienstverlening voor industriële installaties en apparatuur is een zeer specifieke branche, waar de nodige kennis bij komt kijken. GTD Nederland heeft deze kennis in huis. Onze technici kunnen bij specifieke situaties handelen en kunnen specifieke oplossingen bieden. Interesse in de technische dienstverlening van GTD Nederland? Neem dan contact op!