Tissot, het stijlvolle en sportieve horlogemerk

Tissot is bijzonder op het gebied van horloges. Sinds 1853 werkt Tissot aan uniek vakmanschap en innovatie. Tegenwoordig is het bedrijf aangesloten bij de Swatch Group, de grootste producent van horloges in de wereld. Tissot is opgericht door Charles-Felicien Tissot. Zijn zoon Charles-Emille Tissot heeft de eerste stappen gezet in de richting van de grenzen van Zwitserland gezet. Zijn vindingrijke geest heeft ervoor gezorgd dat het horlogemerk tegenwoordig behoort tot een populair merk.

Tissot vindt haar oorsprong in de Zwitserse stad Le Locle, gelegen in het Jura-gebergte, maar is vandaag de dag verspreid over 180 landen. Het bedrijf werkt aan kwalitatief hoogstaande horloges door producten met een brede functionaliteit te ontwikkelen.

Unieke uurwerken

Tissot onderscheidt zich door een breed en zeer veelzijdige reeks kwalitatieve en duurzame uurwerken aan te bieden. Door een aantrekkelijker prijs dan ieder ander horlogemerk maakt Tissot duurzame horloges van hoge kwaliteit toegankelijk voor iedere consument.
De horloges van Tissot kunnen worden verdeeld in diverse collecties. Zo kun je bij Tissot terecht voor stijlvolle, maar ook sportieve horloges. De horloges doen echt denken aan sieraden met een mooie pasvorm, vrolijke kleuren en een strak design.

Het ambassadeursteam van Tissot

Tissot is officieel tijdwaarnemer van International Basketball Federation (FIBA) en weet daarom hoe belangrijk prestaties zijn voor de spelers. Deze toewijding wordt gedeeld door de Franse professionele basketballer Tony Parker.

Parker staat bekend om zijn onverschrokkenheid, verantwoordelijkheid op sociaal vlak en om zijn energie. Zijn positie en de successen van het Franse nationale basketballteam leidt tot een bronzen medaille. Ook heeft Tony Parker een drietal kampioenstitels op zijn naam staan, daterend uit 2003, 2005 en 2007.

MotoGP wereldkampioen Nicky Hayden groeide op in een racersfamilie in de stad Kentucky. In 2006 won hij de MotoGP en daarmee was The Kentucky Kid de eerste wereldkampioen van het ambassadeursteam van Tissot.

Verkooppunten in Nederland

Het tijdloze horlogemerk Tissot vindt haar oorsprong in Zwitserland. Natuurlijk kunt u ook een sieraad kopen in Nederland. De verkooppunten zijn onder andere:

  • Siebel Juweliers
  • www.horlogewebshop.nl
  • Juwelier Eugene van Baal
  • Juwelier van der Tuin
  • BoumanOnline