Stadswandeling Haarlem

Bent u op zoek naar een leuk uitje met uw familie of collega’s? Een stadswandeling Haarlem is het ideale dagje uit. Op een theatrale manier maakt u kennis met Haarlem en het ontstaan van de stad. Haarlem is vandaag het decor van dit toneelstuk, waarbij u op een leuke manier kennismaakt met de geschiedenis. De stadswandeling vindt tenslotte plaats in één van de mooiste steden van ons land. Vandaag de dag staat Haarlem in de schaduw van Amsterdam. Vroeger lag dit heel anders en was Haarlem één van de belangrijkste steden van Nederland. U leert dit allemaal tijdens een interactieve stadswandeling met uw eigen storyteller.

Op zoek naar een stadswandeling Amsterdam? Ook die wordt verzorgt worden door Storytrail!

Herbeleef de historie van de stad Haarlem

Terwijl u door het decor van de historie uit de Middeleeuwen wandelt kunt u de historie herbeleven. In het centrum van de stad maakt u kennis met de helden en schurken van Haarlem. Heeft u bijvoorbeeld weleens gehoord van de Graven van Holland? De Graven waren gevestigd in Haarlem en hadden de touwtjes streng in handen. Het waren de gloriedagen van de stad en één van de graven kwam zelfs in aanmerking om keizer van Duitsland te worden. Hoe dit afloopt? U kunt het herbeleven tijdens een wandeling door de stad.

Boek een stadswandeling Haarlem als bedrijfsuitje

Een stadswandeling met Storytrail is heel anders, dan een wandeling met de VVV of een standaard wandeling door de stad. Het is echt een uitje en het past natuurlijk geweldig bij een bedrijf gevestigd in Haarlem. Uw collega’s werken misschien iedere dag in de stad, maar hebben geen idee wat zich er vroeger heeft afgespeeld. Storytrail organiseert speciaal op maat voor uw collega’s een theaterwandeling door de stad. Vanaf 15 personen kunt u een privéwandeling boeken en bent u niet afhankelijk van onze vaste data. U kunt tevens het volgende verwachten als u een stadswandeling gaat maken:

• Een adembenemende wandeling door de stad.
• Een unieke kennismaking met uw stad.
• Eventueel naar wens een high tea of diner na afloop.