Staand werken om meer energie te krijgen met een zit sta bureau

Zit sta bureau
Als u mensen in dienst heeft die lange tijd achtereen moeten zitten kan het zijn dat die werknemers vaak ziek zijn. Dit kan natuurlijk erg veel oorzaken hebben, maar een veel voorkomende oorzaak wordt over het hoofd gezien en is eigenlijk erg voor de hand liggend. Heeft u wel eens bedacht hoe lang uw werknemers zitten op een dag? Lange tijd zitten is niet goed voor het lichaam. Daarnaast zijn er ook nog eens een heleboel mensen die niet alleen lang, maar ook verkeerd zitten. Deze mensen zitten bijvoorbeeld scheef of in een verkeerde houding. We gaan het daarom hebben over een zit sta bureau.

Zit sta bureau

Het gevolg van lang en verkeerd zitten kan behoorlijk ver door gaan. Zo zijn er gevolgen waarvan u waarschijnlijk nooit had bedacht dat ze zouden kunnen ontstaan door te lang te zitten. Als mensen te lang zitten kan het zijn dat bloedvaten vernauwd worden, daardoor kunnen afvalstoffen niet vervoerd worden. Dit is niet bevorderlijk voor het lichaam en de bloedsomloop.

Een goede oplossing is eigenlijk vrij eenvoudig. Zorg dat uw werknemers vaker de kans krijgen om te staan. Dit kan bijvoorbeeld heel eenvoudig met een zit sta bureau van GIO meubelen. Een zit sta bureau geeft de werknemers de kans om zo nu en dan een poosje te gaan staan. Als iemand staat werkt de bloedsomloop namelijk beter. Een betere bloedsomloop zorgt voor meer energie en creativiteit. Dit is al uit meerdere onderzoeken gebleken.

GIO meubelen is een bedrijf dat al een flinke poos kantoormeubelen verkoopt. Ook het zit sta bureau is te koop bij GIO meubelen. GIO meubelen verkoopt nieuwe, en gebruikte meubelen. De gebruikte meubelen zijn minder duur dan de nieuwe. Hoewel ze gebruikt zijn betekent het niet dat de gebruikte meubels minder goed zijn. GIO meubelen controleert en reviseert elk meubel van top tot teen. Als er iets mis is met een onderdeel wordt het onderdeel vervangen of gerepareerd. Zo kunt u voor een lagere prijs goede meubelen kopen. neem contact op met GIO meubelen en al uw vragen worden beantwoord.