Sensationele infraroodverwarming voor je woonkamer

Sinds jaar en dag verwarmd men huizen, (kantoor)panden en grote ruimtes met traditionele verwarmingsmethoden. Wat hierbij als groot nadeel wordt gezien is dat deze methoden de lucht verwarmen en deze verwarmde lucht opstijgt. Zo is het bijvoorbeeld in open of slecht geïsoleerde ruimtes vrijwel onmogelijk om het geheel op een aangename temperatuur te brengen. Indien dit wel al mogelijk is, is dit zeer prijzig. Een bijkomend nadeel is dat de traditionele methode allesbehalve milieuvriendelijk zijn, kostbare ruimte innemen en hierbij hoge stookkosten opleveren. Wij hebben voor u de ideale oplossing met infraroodverwarming.

Infraroodverwarming in je woonkamer

Het moderne verwarmen met lange gold infraroodverwarming is hier een goed voorbeeld van. Door middel van lange golf infraroodstraling wordt niet de aanwezige lucht verwarmd in een ruimte. Maar worden objecten binnenin deze ruimte op de gewenste temperatuur gebracht. Warmere objecten geven door middel van infrarode straling hun warmte af aan objecten die een lagere temperatuur hebben. Tevens stijgt hier de verwarmde lucht niet op. En is het slechts noodzakelijk de ruimte tot die hoogte te verwarmen, die men belangrijk acht. Hoe hoger de ruimte is, hoe meer er te besparen valt op het gebied van verwarmen met infrarood. Wie vindt het namelijk belangrijk hoe warm een ruimte is op een meter of vijf hoog?

Op het gebied van infraroodverwarmen hebben wij derhalve twee verschillende soorten verwarmingspanelen gecreëerd. Dit zijn de Plezura lijn voor de kantoortoepassingen en woningtoepassingen, waar de Varmigo lijn vooral voor industriële doeleinden wordt gebruikt.

Plezura infrarood verwarmingspanelen

Plezura infrarood verwarmingspanelen zijn de platte stralingsplaten die vooral aan wanden en plafonds worden bevestigd. Binnen de Plezura lijn hebben wij drie soorten producten. Namelijk de Plezura Bano (spiegel), Plezura standaard (wit/zwart) en de onbreekbare Plezura Distrisin.

De Plezura distrisin is een verwarmingspaneel met een onbreekbare stalen straalplaat. Welke vooral in ziekenhuizen en zorginstellingen van groot belang zijn. Ook zijn de verwarmingspanelen in tegenstelling tot conventionele verwarmingssystemen onderhoudsvrij, wat binnen zorginstellingen van essentieel belang is.

Een aantal aansprekende projecten die wij met behulp van onze Plezura panelen hebben volbracht zijn: Forteiland IJmuiden, Prinsenhof Den Haag en Heathrow Airport te London.

Varmigo

Onze Varmigo panelen zijn de industriële stralingspanelen. Grote ruimtes zoals scheepswerven, kerken en industriehallen worden hiermee succesvol verwarmd.  Een aantal projecten die wij hebben voltooid zijn de NAVO-onderhoudswerf  te Zeebrugge, de productiefabriek van Jardin en Composail Scheveningen.

Wij bieden twee soorten Varmigo panelen aan, namelijk de Varmigo Dynamic en Varmigo Power. De beide hebben beiden een straalplaat van 350 graden en kunnen meer dan 20 m² verwarmen. De Varmigo Power is het sterkste paneel met een opwarmingsbereik van 40 m². Waar de Varmigo Dynamic hiervan de helft biedt.

Voor het volledige productaanbod van infraroodverwarming en meer informatie kunt u onze website bekijken op www.comfort-heating.nl