Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Volwerk Cleaning Service is al ruim veertig jaar actief op de zakelijke markt als schoonmaakbedrijf Dordrecht. De klanten in ons klantenbestand variëren van scholen tot kinderdagverblijven, woonhuizen, appartementen en kantoren. Wij zorgen ervoor dat uw ruimte er na onze aanwezigheid weer als nieuw uitziet en u geen omkijken meer hebt naar uw schoonmaakwerkzaamheden.

Uiteenlopende diensten

De diensten die wij als schoonmaakbedrijf Dordrecht leveren, lopen zeer uiteen. Zo kunnen we u helpen bij het reinigen van glas, uw gevel, maar leveren we ook vloeronderhoud. Bovendien kunt u ook bij ons terecht als het gaat om een eenmalige opdracht of een zeer kleine schoonmaakklus. Wij draaien nergens onze hand voor om. Als onze diensten u bevallen en u wilt op regelmatige basis van onze diensten gebruikmaken, kunnen we samen met u een contract opstellen. In dit contract leggen we afspraken vast over de periodieke schoonmaak van uw woning, kantoor of school. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wanneer. Bovendien weten wij op deze manier zeker dat we voor langere periode op u kunnen rekenen.

Goed opgeleid personeel

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over goed opgeleid personeel. Onze mensen hebben kennis van zaken en zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen ons vakgebied. Wij zijn maar een klein bedrijf, waardoor u snel de juiste persoon aan de telefoon heeft als u contact met ons opneemt. Wij houden de lijnen met onze klanten graag kort en streven altijd naar het leveren van kwaliteit. Daarnaast vinden we het leveren van service en klantvriendelijkheid ontzettend belangrijk.

Schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen

Als schoonmaakbedrijf Dordrecht leveren we niet alleen schoonmaakdiensten, maar kunt u bij ons ook terecht voor het afnemen van diverse schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen. Met onze hulp maakt u het plaatje dus compleet. Neem eens contact met ons op als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen.