iPhone reparatie binnen 30 minuten op ons servicepunt

iPhone reparatie
Is je iPhone stuk en kun je niet lang wachten totdat deze weer gerepareerd is? Maak dan gebruik van de Klaar-terwijl-je-wacht service van Smartrepair. Je kunt zonder afspraak binnenlopen bij één van de servicepunten van Smartrepair in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg, Almere of Utrecht. Wij streven er naar om een een iPhone reparatie binnen 30 minuten te realiseren voor al onze klanten.

Unieke snelle iPhone reparatie

Bij de servicepunten van Smartrepair kun je gebruik maken van een unieke reparatieservice: jouw smartphone wordt nagekeken terwijl je wacht. Tenzij je water- of vochtschade hebt doen we dat gratis. Je kunt voor onze reparatieservice een afspraak maken, maar je kunt ook zo binnen lopen als je in de buurt bent. Terwijl je wacht totdat je toestel weer opgelapt is, kun je genieten van een kopje verse koffie of thee. Als blijkt dat je iPhone snel te repareren is, dan gaan onze servicemonteurs gelijk voor je aan de slag. In vier van de vijf gevallen kunnen zij de problemen met je smartphone binnen een half uur verhelpen. Anders zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat je toestel het binnen 24 uur weer doet. Zodat jij snel weer over een werkende iPhone beschikt.

Waar vind je Smartrepair?

Smartrepair vind je nu als servicepunt bij SWOOP. Je vindt onze servicepunten in Almere, Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Woon je niet bij ons in de buurt, maar wil je wel gebruik maken van onze 24-uurs reparatieservice? Je kunt je defecte toestel ook opsturen, of op laten halen met onze ophaalservice die in heel Nederland komt. Naast de reparatie van iPhones kun je bij ons ook terecht voor problemen met andere smartphones, en voor het oplossen van problemen met tablets en laptops. Onze specialisten gebruiken alleen onderdelen van de beste kwaliteit en daardoor kunnen wij op al onze reparaties maar liefst twaalf maanden garantie geven. Kijk op de website van Smart Repair voor meer informatie en alle voorwaarden.